Snel en zeer nette prijs

Bestelling perfect verlopen

Alles is perfect verlopen. Eenvoudiger en makkelijker dan Bouwdepot kan niet.

Gewoon weg perfect

Alles zoals beschreven was, en een snelle en goedkope leverering aan huis.

Vlotte en sneller service

Besteld en 2 dagen later levering aan de deur. Top!

Bouwdepot heeft veel aanbod

Moeilijk te vinden voegkleur bij bouwdepot gevonden!

makkelijk te bestellen en snelle en correcte levering op afgesproken moment

2 dagen na bestelling geleverd zoals afgesproken door een vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Correcte snelle levering

Reeds meerdere keren aankopen gedaan en steeds alles dik in orde. Slechts 1 keer probleem gehad maar dit kwam door transport en werd door goede klantenservice onmiddellijk in orde gebracht.

Vlotte bestelling , goeie kwaliteit

Alles naar wens gegaan.

Prijs en service uitstekend

erg goede communicatie snelle levering goeie prijzen

perfect

mijn bestelling vlot verlopen

Vlotte bestelling tijdig geleverd

Heel vlot en duidelijk online kunnen bestellen. De prijzen en transportkosten zijn duidelijk. Alsook de levertermijn. Stipt en netjes geleverd.

Toppie

Alles vlot verlopen goeie service Bedankt

Besteld Betaald Email gekregen Afgehaald Alles ok

Depot was zeer onvriendelijk

Deksels waren niet zoals op foto en het was echt van daar besteld trek u plan.

zeer tevreden

Goede prijs , vriendelijk personeel en hoog kwalitatief materiaal.

Ik ben tevreden; Vriendelijke en aangename mensen Vlugge reactie 1ste plaats voor service Goedkoper Ik zal volgende keer zeker bij bouwdepot bestelling maken en voor vrienden voorstellen! Bedankt

As it should be !

Besteld => mailbevestiging gekregen Afgeleverd in ophaalpunt => mail & SMS bevestiging gekregen Aangemeld in ophaalpunt => materiaal staat klaar Wil je nog iets meer?

Heel goede service!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en stipte levering.

Snelle en vlotte afhandeling van de bestelling. Iedereen was op de hoogte van mijn product!

Dadelijk geholpen. De medewerkers waren goed op de hoogte van mijn online bestelling, zowel aan de balie als de medewerkers op het terrein. de bestelling werd dadelijk naar mijn wagen gebracht.

Service.

Gemakkelijk eenvoudig

Zoals gewenst

Eenvoudig te bestellen op de website. Levering binnen een zeer aanvaardbare termijn en ophalen van de bestelling verliep heel vlot.

Vlotte afhandeling...sms gekregen wanneer bestelling mocht afgehaald worden.

Uitstekend. Goede en snelle service. Goede prijs ook!

Uitstekend. Goede en snelle service. Goede prijs ook!

Service tijdens het bestellen was uitstekend

Voor de eerste maal van de firma gebruik gemaakt en alles super goed gegaan

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.