Vlotte bestelling en afhandeling zonder problemen

Zeer vlotte afhandeling van a tot z. Zelfs verkeerd bestelde artikelen worden zonder problemen opnieuw teruggenomen en verrekend. Ook op het afhaaldepot is men zeer professioneel en steeds vriendelijk.

Snelle en goede service aan scherpe prijzen

Snelle service en goede communicatie aan scherpe prijzen

Levering en service

Ik heb onlangs 2 maal rijnzand bij Bouwdepot besteld en ik ben ZEER tevreden over de snelheid van levering, correcte afhandeling en de prijs. Bovendien aan het afhaalpunt (Gedimat Van Bellinghen te Kampenhout) was de personeel enorm vriendelijk ! Bij een bestelling, die geen 100 euro kost, hebben zij mij geholpen om de zware zakken in de auto te laden. Super ! Aanrader ! Nogmaals bedankt !

Vlotte levering, vriendelijke service en correcte prijs

Vlotte levering, vriendelijke service en correcte prijs

Voor de eerste keer besteld

Alles is goed verlopen snelle levering,goede prijs verhouding. Zou zeker opnieuw bestellen bij jullie.

De levering was correct en volgens afspraak geleverd. bedankt

De levering was correct en volgens afspraak geleverd. bedankt

Prima service en zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling

Prima service en zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling

Afspraak word perfect nagekomen. De besteller supper vriendelijk. Dit bedrijf is zeker aan te raden.

Uitstekend!!!!

vlot

Met Gedimat als leverancier ben ik nog nooit tot onaangename verrassingen gekomen. Top

Ok na contact

Door corona drukte liep het even mis Na contact onmiddellijke reactie en levering snel Mooi produkt

Zeer snelle levering

Bedant voor de snelle levering. Alsook top product

Uitstekende service

*Snelle reactie op vragen via contactformulier *3 deelleveringen werden door de verkoopdienst uit eigen beweging op 1 levering samengezet, en bijkomstig werden de te veel betaalde leveringskosten dezelfde dag nog verwerkt tot een creditnota. 2 dagen later was het geld al teruggestort. *Mogelijkheid om vooraf bestelling te plaatsen en een leverdatum verder in de toekomst op te geven. *Vriendelijke chauffeur die de materialen kwam afzetten. Had zich 15min vooraf gemeld via de opgegeven gsmnr. Dus toch handig dat je weet dat de levering op komst is :-)

Alles correct geleverd

Snelle en correcte levering.

Alle afspraken zijn nagekomen

zeer goed

zeer goed

Snel en op stock!

Ik had oorspronkelijk een slecht advies gekregen via een vriend dat er weinig op stock zou staan. Zodus eerst met de klantendienst gemaild om stockstatus en beschikbaarheid te kennen, binnen het uur antwoord! Bestelling stond 48u later klaar in het depot om opgehaald te worden. Goede prijzen en snelle service, wij komen terug :-)

Uitstekend met heel goeie communicatie

Uitstekend, goeie info betreffende de levering van mijn bestelling.

handig, gemakkelijk en snel

handig bestellen online naar daar rijden een beetje wachten in de auto en hup geleverd in de koffer en terug weg

uitstekende dienstverlening tegen lage prijs

bestelling is heel correct en snel verlopen. En dit alles aan de laagste prijs die ik kon vinden.

Snel en ik efficiënt

Snel en efficiënt

Wil ik nog herhalen

Bestelling online snel gevolgd door mailbericht (bestelling klaar). Vriendelijke bediening en afgifte van de bestelling (zelfs als was het maar een klein bedrag). Klein hapering bij de online-bestelling voor de keuze v/h dépôt.

Perfecte afhandeling van mijnbestelling

Klaarleggen van mijn bestelling sneller dan verwacht, zeker in deze tumultueuze tijden

Ales tip top!

De bestelling was vroeger klaar dan verwacht, en dat alles aan de beste prijs!

Stipte service, vriedelijke bediening bij levering

De bestelling werd mooi op tijd geleverd volgens afspraak. De meneer die geleverd heeft was heel behulpzaam en vriendelijk.

Goeie sevice!

Goeie service!

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.