Prima en perfect getimed

netjes afgeleverd in het voorspelde tijdsslot.

Correct

Correcte service

Goed, behalve dat niet alles beschikbaar was.

Oke

Uitstekend materiaal en bediening

Vlotte correcte levering

Prima levering

Correct

Correcte levering

Zo hoort het !

Vlot besteld-levering zoals afgesproken

snelle en vlotte afhandeling bestelling

snelle en vlotte afhandeling van mijn bestelling. Ook vriendelijke bediening ! Top!

Vlotte opvolging, snel antwoord => heel klant gericht

Een geleverd toestel werkte niet. Aangezien ik dit snel nodig had zorgde bouwdepot ervoor dat ik dag erna reeds een nieuw toestel had. Snelle reaktie op contact email en netjes opgelost! Top service. Wel beetje raar dat alles in stukjes wordt geleverd, dat komt natuurlijk via het netwerk van 15 bouwhandels.

perfect

bestelling, info, opvolging, alles prima verlopen

gewoon perfect

Was nu mijn 2de bestelling en terug perfect verlopen zoals de eerste keer. Dus geen toeval...haha. Vlotte bestelling, de volgende morgen telefoon van depot voor afspraak te maken voor levering. Dag van levering perfect op aangegeven uur. Ja....meer dan dit kan een klant niet verwachten toch.

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Aankoop dubbel deksel voor sceptische put in ALU. Goede prijs en goede kwaliteit. Tevreden!

Snel en correct

Na de bestelling online geplaatst te hebben was ze er ook op de afgesproken tijd.

fantastisch

zeer snellle levering, goed verpakt, goede kwaliteit kortom een plezier om zaken te doen met Bouwdepot

topservice

Ik heb besteld en snelle reactie en afhaling.Ook goede ontvangst en hulp gekregen.Dank bij voorbaat.

Super geholpen geweest

Service in het afhaalpunt Oud Turnhout is best ok. De Chappenetten die ik er kocht helaas niet

De chappenetten zijn beschreven als volgt: Gegalvaniseerde netten van 2 x 1 m. Mazen van 50 mm. draaddikte 1,75 mm. De mazen zijn echter 60 mm. Voor mij was die 60 mm. ok maar het klopt niet met de omschrijving en is eigenlijk niet correct.

Toppie

Correct en op tijd geleverd

Top service met scherpe prijzen

Steeds opnieuw zeer tevreden over: - de communicatie - levering - prijs - kwaliteit - producten zijn zoals omschreven Graag tot een volgende!

Superformidastisch

Makkelijk besteld...snel geleverd.

Twee keer prijs

Eén bestelling gaan afhalen in Aartselaar, eentje laten brengen door Bpost. Twee keer perfect geregeld . No worries.

Perfect geregeld!

Bestelling, communicatie, afhaling perfect geregeld in deze COVID-19 tijden.

Bouwdepot heeft een uitstekende en snelle service

Ik kreeg binnen het half uur na mijn online bestelling al een mail dat mijn bestelde merk van isolatie niet voorhanden was en kreeg een ander merk aangeboden met dezelfde specs en zelfde gunstige prijs. de levering was ook perfect en de isolatie netjes verpakt.

Kwaliteitsservice in volle coronatijd... top!

Goede productbeschrijving, scherpe prijzen, en vlotte levering met vrachtwagen van Bouwdepot. Kortom, aan te raden onlinehandelaar voor alle bouwmaterialen.

snelle perfecte levering

Goede prijs en perfecte levering

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.