Na bericht van levering, bestelde waar toch niet aanwezig.

Ik bestelde bepaalde goederen, kreeg bericht dat ze klaar lagen voor ophaling. Reed ernaartoe (26 km), de goederen waren dus niet op de afgesproken ophaalplaats. Toch wel vervelend hé.

Zeer vlot en veilig

Zeer vlot en veilig.

Correcte levering.

snel en vlot ter beschikking

de artikelen waren zeer snel en vlot ter beschikking, ook overzichtelijke manier om artikelen te bestellen via de site

Prachtig

Zeer vlugge levering, vlotter dan verwacht

Supersnel kunnen afhalen

S’morgens besteld, rond de middag kunnen afhalen. En dit in Corona tijden.

Supergoed gewoon!

Een heel leuke , maar vooral handige webshop, die ik heb leren kennen via mijn oudste zoon Klaas. Handig vnl ook naar de manier hoe je kan bestellen en het invullen, opvolging en betaling. En jullie feedback is echt fantastisch zowel voor als na de levering, waarvoor dikke dankjewel, want dit geeft je een gevoel van zekerheid. Heb trouwens dit weekend al reclame voor jullie gemaakt en zal dit zeker nog doen in de toekomst Lieve groet en blijf op deze fijne manier werken

Correcte levering

Snelle levering met de correcte goederen

Goede service en zelfs jn deze Corona tijd zeer goed afgehandeld

Prettig en een goede service georienteerde bedrijf

Snelle en vlotte levering

Perfecte levering tot op oprit, goede communicatie mbt levertijd

alles is zonder problemen verlopen!

bestelling is super vlot verlopen. en het pakje werd heelhuids afgeleverd!

Onnodige kosten

Ik kan begrijpen dat de boord stenen en de andere stenen uit twee verschillende vestigingen komen maar om twee boordsteentjes die in de koffer van een kleine auto passen via een vrachtwagen te laten komen tegen volle leveringskost vind ik er over. Jullie hadden toch makkelijk die twee steentjes naar de andere vestiging kunnen brengen zelfs met een gewone kleine personenwagen om dan in 1 zending op te sturen. Deze werkwijze die u hanteert is toch niet echt Klantgericht.

Alles korrekt en snel geleverd.

Materialen van goede kwaliteit en degelijk afgewerkt. Lossen van de watertanks was iets onhandiger daar de vrachtwagen niet voorzien was van laadbrug Verder prima service

Snelle en vlotte levering!

Snelle en vlotte levering!

een goede, vlotte verwerking

bestelling is vlot afgehandeld en snel op te halen in het voorziene bouwpunt. ook bij het niet meegeven van een product was er geen probleem om dit de dag erna te gaan afhalen.

Gemakkelijk te bestellen, vlotte levering

Zelfs in 'lockdown' snelle levering!

Gevruiksvriendelijke webshop met waar nodig gemakkelijk downloadbare technische fiches. Ook het afhalen ging - ondanks de COVID-19-maatregelen - zeer vlot. Ideaal voor volgende bouw-/verbouwprojecten!

prima service, vriendelijke en hulpvaardige bediening + correcte prijzen

prima service, vriendelijke en hulpvaardige bediening + correcte prijzen

Alles volgens boekje. Super, bedankt

Alles zoals afspraak. Vriendelijke chauffeur bracht levering. Dus een tevreden mens.

In 1 woord : Perfect !

Zondag besteld via de webshop, maandag morgen kon ik mijn bestelling reeds ophalen. Ter plaatse héél vriendelijk en snel geholpen. Hebben zelfs onmiddellijk geholpen om mijn bestelling naar mijn auto te dragen. gewoon perfect dus !

zeer goed

perfect materiaal geleverd!

Beste prijs die ik vond in de buurt. Snel geleverd.

Zeer goede en correcte service !!

Correcte prijs en goede service.

Uitmuntend

Super-correct en razendsnel besteld, opgevolgd en geleverd.

Super !

Handige website en supersnel geleverd

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.