Snelle en goede levering

Veel keuze en een snelle en goede levering

Snelle service en heel correcte afhandeling

Alles is heel vlot verlopen met een snelle levering (zelfs in Corona-tijden). Wij moesten een waarborg betalen, maar die werd onmiddellijk terug gestort zodra alles in orde bleek te zijn, dus alles werd heel vlot afgehandeld

Vlotte duidelijke communicatie

Probleempje met levering direct kunnen verhelpen met de klantenservice! Supervlot en duidelijk!

Een eerste aankoop verliep vlekkeloos. Kan het aan iedereen aanbevelen.

perfect

reeds de volgende dag geleverd, alles ok

Goeie service over de hele lijn

Een perfecte communicatie zowel online als bij levering zelf. Alles verliep enorm vlot. We hebben al 2 keer besteld en zullen zeker eerst op deze site gaan kijken alvorens we andere bouwmarkten consulteren. Ook een goeie prijs voor onze producten in vergelijking met de concurrentie.

efficient en correct, voor herhaling vatbaar

prima concept. suggestie , niet alleen bouwartikelen maar ook voor tuinaanleg. Ik heb lavastenen gekocht

perfecte levering

Ik ben tevreden met de levering. Levering op de gewenste dag en uur.

Snelle afhandeling

Vlotte bestelling. Vriendelijke afhandeling

Online besteld na ongeveer 1 week geleverd onder de omstandigheden van de covid 19 epidemie toch snel .ze hebbennetjes gebeld als er iemand thuis was voor levering . Levering voor de deur geplaatst.. alleen heel groot pallet die niet in de auto past vraag me af hoe ik dat ga terug brengen

Ondanks de moeilijke tijd. Toch snelle levering. Great!

Levering in goede staat en tamelijk vlug

Alles verliep vlotjes en op tijd, materieel in goede staat ontvangen

Heel correct, snel en duidelijk...

Heel correct, snel en duidelijk...

Makkelijke bestelling, duidelijke communicatie, tijdige levering.

Uitstekende service

alles liep naar wens.

Zeer tevreden en heel klantvriendelijk

Zeer tevreden over de klantenservice

Supper service

Er was een klein probleem geweest tijdens transport maar is supper en professioneel opgelost door bouwdepot zelfs nu in deze moeilijke Corona tijd

Goeie prijs en redelijk op tijd geleverd

Goed van prijs en korrekte levering .

Zoals afgesproken en tijdig en correct(

Tevreden

Top en vlugge bediening.

Je wordt op tijd verwittigd en bij levering zijn ze heel vriendelijk.

zeer goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Snelle en correcte levering en afhandeling.

Snelle correcte levering

Ondanks de Corona drukte een snelle en correcte levering. Een seintje op voorhand wanneer de levering zou plaatsvinden was handig geweest.

Snel geleverd goed materiaal gelijkt het beschreven is.

Ben helemaal tevreden.

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.