Snelle en vlotte service

Online besteld en afgerekend, daags nadien bestelling kunnen afhalen in een lokaal depot.

Overzichtelijke website en snelle, correcte levering/ophaling.

Zeer goed. Aanrader!

Vlotte correcte service!!

Het was de eerste keer dat we iets besteld hebben bij bouwdepot.be maar zeker niet de laatste keer!!

Vlot

Zeer vlotte levering van goed materiaal.

Gemakkelijk en vlot

Goede prijs, gemakkelijk en vlot afgehandeld

vlotte bestelmethode + levering op voorziene tijdstip

Site is eenvoudig te gebruiken en vooral belangrijk dat ook de levering nadien prefect op het voorzien tijdstip is gebeurd

Cheap for good quality products

Fast and good pick up service.

Super snelle levering naar NL

Duidelijke site, snelle levering tegen zeer lage verzendkosten.

Vlotte afhandeling, uitgebreid gamma

Uitgebreid gamma van kwaliteitsvolle produkten. Vlotte afhandeling van zowel, gratis, opgestuurde produkten als af te halen produkten.

Goede materialen aan een scherpe prijs

Alle groothandel bouwmaterialen kan je er online voordelig kopen.

Zeer goede en vriendelijke service

Zeer vlotte afhandeling van de bestelde producten. Zeer hulpvaardige mensen bij het inladen van het materiaal

Zeer snelle en vlotte service.

Zeer snelle en vlotte service, gecombineerd met concurrentiële prijzen.

Vlotte en correcte afhandeling

Mits deze toch wel ongewone corona tijd was mijn bestelling toch relatief snel geleverd. Ook het teveel bestelde materiaal werd op een vlotte manier terug genomen en terug betaald. Zeker een firma die zijn beloofde afspraken naleeft,een aanrader. Dank hiervoor,een tevreden klant.

correcte en stipte levering aan voordelige prijs

Onmiddellijk na bestelling op internet contact om leveringsdatum af te spreken, die correct gevolgd werd, levering in big bag op europalet zonder rompslomp van teruggave of dergl.

Beetje laat geleverd Maar dat komt dat u het druk hebt ivm het Corona virus

Jammer van de miscommunicatie.

Op mijn fakturen 00227088 en 89 van 23/04/2020 stond dat afhalen op beide depots (11 en 13) mogelijk was op zaterdagvoormiddag.Aanhangwagen aangehangen en vanuit Hasselt eerst naar depot 13 gereden om daar voor een gesloten deur te staan.Wij wilden vanachter de poort even ons verhaal doen maar de persoon aldaar bleef maar roepen : "gesloten,wij zijn gesloten,zo kan iedereen afkomen... ok dan via depot 11 terug richting Hasselt om ook daar voor 'n gesloten deur te staan.Dus met ledige aanhangwagen terug naar Hasselt.'s Maandags dan terug dezelfde ronde en toen is alles op een vriendelijke manier in orde gekomen.Wij dus toch blij.. Nu heb ik alle begrip dat het in deze tijd met de openingsuren niet altijd evident is.Maar een beetje juist afstemmen met de depots is dan misschien ook wenselijk en zeker in deze tijd.Voor de rest alles dik in orde!! Mvg,Serge Hauglustaine

Levering op afgesproken dag en uur!

Levering volgens afspraak met top service van de chauffeur!

De communicatie was goed, ik werd vooraf opgebeld wanneer ze gingen langskomen. De chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik bestel zeker nog!

Snel, punctueel, correct en klantvriendelijk

Op donderdag besteld, maandag kreeg ik al een sms met de melding dat ik de bestelling kon komen afhalen. En dit in Coronatijden. Snel, correct en klantvriendelijk!

Vandaag besteld morgen geleverd. Doe zo verder.

Zeer positieve eerste ervaring !

Zeer snel antwoord na bestelling en even vlotte info dat artikel aanwezig was. Zeer vriendelijke behulpzame bediening in de winkel en van heftruck-chauffeurs bij afhaling. Prijs van het gekocht materiaal ( bekend artikel ) was zeker 25% goedkoper dan elders. Zeer grote ruimte voor afhaling maakt het afhalen super gemakkelijk. PS : De vraag in dit en bovenstaand vakje is niet echt leesbaar tenzij "ervaring .. " maar ik geef graag een verdiende 10/10 voor mijn eerste ervaring die kwam op aanraden van een vriend !

Super bedrijf

Super alles correct nog altijd gelijk vroeger top bedrijf en de prijs nergens te vinden Proficiat

correcte en soepele afhandeling

snelle en correcte afhandeling

Alles volgens afspraak en snel.

Alles zeer vlot verlopen.

snelle afhaal levering

Alles goed verlopen zoals bestelling ingegeven

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.