bestelling gedaan in corona tijd, 's anderendaags kreeg ik die al geleverd. prima service !

Positief

Makkelijke website en eenvoudig te bestellen.

De levering kwam op de afgesproken dag aan.

Netjes geleverd. Helaas waren er van de bovenste laag een drietal boorstenen gebroken. Dit was visueel vast te stellen. Ik heb de vrachtbrief niet kunnen ondertekenen met goede ontvangst.

Correct en vlot geleverd

ok

Snel en correct

Online bestelling verliep vlot. Levering werd tijdig en correct afgehandeld.

Vlotte service en kwaliteitsmateriaal

No-nonsense aanpak. Levering op tijd en correcte opvolging. Een erg aangename ervaring.

Zoals het hoort te zijn

Duidelijke webshop Competitieve prijzen Goede service

zeer professioneel

zeer vriendelijk, correct, stipt

Goedkoop snel geleverd

Prachtige prestatie

Excellent

Bestelling goed behandeld

Perfecte afhandeling van mijn bestelling. Ik wacht nog op de terugbetaling van mijn CN en vertrouw erop dat het in orde komt.

heerlijk eenvoudig en top afgehandeld

Opzoeken, bestelling plaatsen en betalen in 1 eenvoudige en vlotte handeling. ook super veel directe info over bvb afhaling of levering zonder veel poespas. met andere woorden - top !!

Alles correct en vlot verlopen zowel bij de bestelling op de site als de levering in depot te Gentbrugge.

Makkelijk te bestellen, snelle levering...

Het online bestellen is heel makkelijk, de informatie over levering duidelijk en snel. De levering verliep vlot en vriendelijk.

Snelle en correcte service

Duidelijke uitleg op de site, snelle levering

Snel en efficiënt

Een heel tevreden klant, ik zal hier nog bestellen in de toekomst.

Goed verlopen zelfs met de corona beperkingen

Foutloze en stipte levering !

Bestelling van mijn order, de afhaling en de kwaliteit van het product verliep/was TOP

makkelijk en vlot afgehandeld

zelfs in covid19 tijden makkelijk om als particulier aan materiaal te komen ook veilige ophaling was mogelijk zal er zeker nog bestellen

Uitstekende service tijdens corona

Vlotte levering

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden

Zeer goed, kwalitatief materiaal, perfect geleverd

In volle coranacrisis waren wij bezig met de heraanleg van de tuin. We ontbraken materialen en moesten voor de ontbrekende materialen op zoek naar leveranciers die aan huis leverden. Zo kwamen we bij bouwdepot terecht. De 2 bestellingen waren perfect: alles geleverd ,goede kwaliteit en aan een goede prijs. Deze leverancier is zeker aan te bevelen; wij zijn uiterst tevreden !

Vlotte service

Supersnel, om 12u besteld en 2 uur later lag de bestelling al klaar

Snel en correct

Ondanks Corona snelle levering. Prima dienst.

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.