Tevreden om toch geleverd te worden

In deze tijden zijn we zeker tevreden met de inspanningen van andere zodat alles toch een beetje blijft draaien. Los van een lagere levertermijn moet idereen toch blij zijn dat er geleverd kan worden. Misschien en hopelijk wordt er vanaf nu minder geleuterd over kleine zaken en moet niet altijd alles NU gebeuren. Dank u voor de service

Super snelle levering

Bestelling geplaatst op donderdagavond en maandag had ik deze! Dit terwijl we met een coronacrisis zitten. Super en snel!!

Ondanks de Covid-19 pandemie kwam de bestelling, weliswaar gefragmenteerd wegens verschillende magazijn, toch binnen de week aan. Ondertussen zijn de producten reeds verwerkt.

Vlotte levering

Gezien de huidige situatie verloopt de levering toch nog vrij vlot. We werden een dag voor levering verwittigd. Het zou ideaal zijn moest dit iets vroeger kunnen. Voor de rest zeer tevreden!

Top bediening

Duidelijke communicatie en vlotte service Stay Safe.

Levering volledig zoals beloofd

Binnen de week mijn bestelling gekregen zoals beloofd en dit ondanks de coronacrisis! Dikke proficiat om in moeilijke tijden ons toch van dienst te zijn. We konden nog boodschappen doen en de transporteur realtime volgen door de link te gebruiken 👍

Alles was zeer goed!

Alles was tiptop in orde. Levering heel snel.

alles op tijd geleverd!

alles op tijd geleverd

Geweldig!

Ondanks deze drukke tijden (coronacrisis) toch snel geleverd, hartelijk bedankt ;)

Professioneel

Ondanks de moeilijke periode waarin we ons bevinden zijn de levertijden aanvaardbaar tot goed!

Alles werd afgeleverd zoals beloofd en binnen de kortst mogelijke tijd

uitstekende service

bedankt, veel respect voor jullie werk. hou het gezond en veilig Peter

Fantastische service in moeilijk omstandigheden

Wij hebben in volle corona crisis online siergrind besteld via Bouwdepot. Eerst 3 stalen laten afkomen, daarna de finale bestelling. We hebben meermaals contact moeten hebben met de klantendienst, omdat niet alle stalen voorradig waren bij de leverancier en we dus nog andere stalen hadden bijgevraagd. Wij kregen steeds onmiddellijk antwoord (ondanks de grote drukte in die periode) en werden meteen verder geholpen. Uiteindelijk is alles geleverd zoals afgesproken en het siergrind zelf voldeed aan alle verwachtingen. Wij waren dus zeer tevreden en dankbaar voor de fantastische service die we mochten ontvangen!

Vlot en goede service

Vlot communicatie Snelle server Goede levering zelfs in Corona tijde

Super snel

zalig snel geleverd heel tevreden!!!

aanrader !

Voor mij de eerste bestelling hier. Zeker gezien de huidige omstandigheden een heel vlotte en correcte service! Aanrader voor de toekomst !

Correcte service

Levering na 8 dagen. Zelfs in moeilijke periode.

Zeer snelle en correcte levering!

Zeer vriendelijke leverancier die de bestelling probleemloos gezet heeft waar het voor ons het gemakkelijkst was

Zeer snel geleverd en perfect in orde.

Proficiat om in deze moeilijke tijden toch nog snel en correct te leveren. Zal in de toekomstzeer zeker nog bij jullie bestellen.

Heel tevreden

Mijn bestelling werd behoorlijk vlug en correct afgewerkt, ondanks de Coronacrisis. Ook de betaling via de bankkaart verliep heel vlot en ik kreeg een duidelijke overzichtelijke factuur. Bedankt dat ik mijn materiaal tijdig kreeg zodat ik mij tijdens de lockdown periode nuttig kon bezig houden

snel en efficient

een paar dagen (weekend) na mijn bestelling werd ik al gecontacteerd wanneer er geleverd zou worden met een periode van drie dagen respijt wegens de corona en toch werd er al geleverd op de eerste voorgestelde dag. top!

Vlotte service & betrouwbaar! Zelfs in moeilijke tijden!

De volledige afhandeling verliep goed en nergens heb ik enige problemen gemerkt. Dus keep up the good work!

Super service, kwaliteitsvol materiaal!

Meerdere bestellingen gedaan, steeds vlot verwerkt, zowel voor als tijdens de coronalockdown. Ook kleine leveringen aan huis. Super service en kwaliteitsvol materiaal!

ik vond het snel geleverd en geode material

Heel goede service

Heel vriendelijk en goede levering

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.