Correcte behandeling, aan huis geleverd.

Tijdens COVID-19 periode wou ik graag mijn huis wat verder afwerken. De verzendkosten waren wat prijzig, maar begrijpelijk als weet dat een vrachtwagen de lading moest komen leveren. Bedankt voor de inzet!

zeer positieve ervaring

Ruim aanbod, snelle levering aan een zeer correcte prijs. 1 artikel was niet in voorraad en het was geen probleem om dit terug te betalen.

Top service Goede communicatie, tijdig geleverd volgens de meegedeelde data en tijdstippen. Goede kwaliteit materialen!

Perfecte service !

Mijn bestelling werd perfect afgehandeld en zéér snel geleverd. Stay safe !

Zeer goede service !

Zeer goede en vlotte service

Correcte levering, goede info.

Dankzij jullie kon tijdens ik tijdens de Corona Lock-Down, toch thuis mijn geplande werkzaamheden verder zetten. Bedankt daarvoor!

Ondanks de drukte een snelle levering. Bedankt

snel en correct

easy bestelling, goede contacten, snelle levering, alles in orde

Super top !

Goeie communicatie en correct!!

Zeer snelle en correcte levering ondanks de drukte

Snelle en correcte levering ondanks de Corona-maatregelen. In tegenstelling tot vele andere website waar de leveringstermijnen al snel opliepen tot 2 weken kon bouwdepot volgens hun eigen schrijven leveren binnen de 4 werkdagen. Nu had ikzelf reeds rekening geheouden met het feit dat er enige vertraging zou zijn, maar dat bleek niet nodig. Na 2 werkdagen werd ik opgebeld dat de levering 2 dagen later zou gebeuren, wat ook geschiedde. Geen loze beloftes en perfecte service in deze moeilijke tijden!

Supervlot!

Dankjewel aan jullie allemaal! Dankzij mensen als jullie blijft de wereld draaien!

Uitzonderlijke service in uitzonderlijke omstandigheden

Donderdagnacht(!) materiaal besteld voor de eerste keer via bouwdepot (Na een tip van een vriend). Om dan ‘s morgens om 8:10 telefoon te krijgen met de vraag of het mogelijk is om de bestelling rond de middag te komen leveren... een levering die in “Coronatijden” volgens de veiligheidsmaatregelen Perfect is uitgevoerd. Dikke proficiat voor dit sterk staaltje van teamwerk!! Over klantgerichtheid gesproken! (Ik weet alvast waar ik vanaf heden terecht kan voor bouwmaterialen. Bedankt!!

superblij met de levering

bedankt voor de levering , alles was mooi verpakt , en dank zei jullie konden we verder werken aan onze vernieuwing van de terras , respect voor het personeel die blijft doorwerken in deze moeilijke periode , hou het save en zorg voor elkaar , grts een tevreden klant

Ondanks de zeer moeilijke situatie toon ik heel veel respect aan de mensen die het zelfs nog mogelijk maken om alles toch nog snel te kunnen leveren bij de klanten. Echt heel veel respect voor jullie in deze moeilijke tijd !

Snelle en verzorgde levering. Zelfs in moeilijke tijden.

goede en snelle levering alles correct dank u wel

1 ste keer en super content van het geheel

Geweldig!!!!

Snelle levering, ook tijdens corona-crisis.

Perfect service

Voor de eerste maal gebruik gemaakt van bouwdepot.be. Alles werd snel afgeleverd. Correcte firma om mee samen te werken.

Gemakkelijk gevonden goederen

Ik vond snel mijn gerief op deze site , en dan nog snel verwerkt en word vrij snel geleverd , ik vind deze omgang van online kopen met deze site meer dan ok en betrouwbaar

Product omschrijving, kwaliteit van het product en de verzending met B post in deze lastige tijden, gewoonweg supergoed uitgevoerd.

Snel en correct

Beste, Mijn bestellingen zijn correct en zeer snel geleverd geweest. alvast bedankt hier voor.

Snel en accuraat

Snel en accuraat

Uitstekende service

Ook in deze moeilijke tijden was de levering er binnen de afgesproken leveringstermijn.

correcte levering

op de aangeduide datum is er geleverd geweest, directe mail met bestelling en opvolging van het pakket.

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.