Heel tevreden over webshop en snelle levering

Heel overzichtelijke webshop en correcte afhandeling van bestelling. Ondanks corona periode toch snel materiaal ontvangen.

Prima prijs kwaliteit.

Het bestelde werd perfect geleverd aan een goede prijs. Jammer van de iets hogere verzendkosten die men handteerd.

Top,alles zeer snel geleverd ondanks Covid 19!!

snel en zeer goed verder geholpen

zeer goed een aanrader

Top service.

Een pluim voor het personeel

Goeie service, ondanks de moeilijk Corona maatregelen.

Ik bestelde verschillend items, waaronder ook een aanlag zaken met verkeerde afmetingen. De helpdesk hielp mij perfect!

Voor herhaling vatbaar

Alles liep vlot

Hartelijk dank om in deze rare tijden toch snel en correct te leveren

Goe gedaan!

Fijne dienstverlening en vlotte afhandeling , aanrader!

Heel vriendelijk en hulpvaardig team dat in de onzekere tijd van corona mijn bestelling vlot en snel afhandelde :) top

Top service ondanks de moeilijke periodes

Ondanks de enorme drukte die er online is worden de bestellingen goed opgevolgd en krijg je vrij snel reactie op vragen of opmerkingen. Zeer goede service en dikke pluim voor het personeel.

Handige site om te bestellen. Alleen soms jammer dat de producten soms van verschillende depots moeten komen en je dus ook elke keer portkosten moet betalen. Maar in deze zotte tijden mogen we niet klagen

Alles vlot kunnen bestellen en 2 dagen later in perfecte staat geleverd

Snelle en vriendelijke service!

Duidelijke omschrijving van de producten, breed assortiment, snelle levering en vriendelijke service! Zowel telefonisch als bij levering werd ik zeer vriendelijk geholpen.

Snel antwoord gekregen over lever termijn, ondanks corona crisis levering binnen 5 werkdagen. Jammer dat je niet weet op welk moment in de dag je de levering mag verwachten, of dat ze een bepaalde tijd op voortand het uur late weten wanneer de levering ongeveer zal plaats vinden. Doch, al bij al zeer tevreden over de service

Perfecte levering zelfs in corona tijd

De levering vond nog sneller plaats dan verwacht omdat ze vooraf schreven het kon langer duren. Ze doen dus echt hun uiterste best voor de klanten. Super

Prima en snelle service

Bij deze wens ik jullie bedrijf bedanken voor de snelle service ondanks de moeilijke situatie. Hopelijk komt jullie er sterker dan te voren uit.

Topservice

Duidelijke en vlotte communicatie

Goede en vlotte service ondanks de moeilijke omstandigheden.

Goede en vlotte service ondanks de moeilijke omstandigheden.

Ondanks de crisis, supersnelle levering !

Supersnelle levering en perfecte service door vriendelijk personeel ondanks de moeilijke periode.

Snel opgestuurd ondanks covid_19 maatregelen

Zeer tevreden over de snelle service. De pakketten werden snel opgestuurd. Heel jammer dat de post dit dan verknoeit maar gezien de huidige omstandigheden begrijpelijk. Heel tevreden en ik koop hier zeker nog!

Geweldige service!!!

Dankjewel om de bestelling in deze moeilijke tijden toch nog steeds correct, en bovendien ook super snel te hebben geleverd. Super service, hier een 200% tevreden klant!!

Topservice

Wij zijn heel tevreden over alle medewerkers. We hadden te weinig van iets besteld, na een berichtje bij de bestelling werd dit gewoon bijgevoegd en werd dit samen geleverd. Ook zijn alle personen waarmee we in contact zijn geweest, zowel via mail als in persoon, heel vriendelijk en behulpzaam. Echt een topservice!

Correct

Als je een bestelling plaatst proberen ze zo snel mogelijk te leveren. Super service!

Duidelijke site, zeer correcte afhandeling

Direct gevonden wat ik nodig had en alles correct geleverd. Transparant systeem

Zeer snel geholpen ben heel tevreden

Zal zeker in de toekomst nog gebruik maken van julie dienst Bedankt

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.