Heel goede service en correcte levering

Toch snelle levering ondanks deze tijden Super bedankt

De levering is perfect verlopen ondanks de corona-crisis

Ondanks de moeilijke situatie van dit moment is mijn bestelling zelfs een dag vroeger aangekomen dan voorzien. Een pluim voor jullie goede werk.

Uitstekend gecommuniceerd, op tijd geleverd.

Ik werd spontaan op de hoogte gehouden van wanneer mijn bestelling in het depot zou arriveren en wanneer er zou uitgeleverd worden. Ondanks alles is de levering vlot gelopen en werd alles heel netjes op de oprit van onze werf geplaatst, aan de kant zodat er nog naast kon geparkeerd worden. Dit zonder dat daarover speciale instructies waren. Uitstekende service dus, en medewerkers die proactief denken en werken.

Prima service en vlot geleverd. Dank jullie wel!

Prima service en vlot geleverd. Dank jullie wel!

snel en goede prijzen

Werkt heel goed, mooie prijzen en snelle levering. Het enigste spijtige is dat je nu met de coronatijd voor een minimum van 500 euro moet bestellen voor er verzending plaats vindt, voor een particulier vindt ik dat een spijtige zaak, had voorzichtig bestelt om niet met overschot te zitten die je nooit meer gebruikt (ecologisch)en met de nabestelling er pas op uit gekomen dat je dan voor een groter bedrag moest bestellen.Vanaf zaterdag 4/4 zou het bedrag weer verlaagd worden wat een goede zaak is.Voor de rest A+++

Zeer positief

Klantvriendelijk Vlotte service Leuk gerief te kunnen bekomen in deze moeilijke tijd ,zodat we ons nog wat kunnen bezighouden

gewoon top

dacht in deze tijden even te moeten wachten maar neen hoor alles snel geregeld , ook een bijbestelling gedaan en geregeld via de pc dat met de zelfde levering van eerst is mee geleverd ,dus zoals ik al zij voor mij top ,was voor mij de 1st maal dat ik iets aankocht zal zeker niet de laatste maal zijn grtj ludo

Duidelijke sites en vlotte bestelling en levering

vlot en correct

Ondanks de corona problemen werd mijn bestelling vlot geleverd. Levering was wel later dan eerst gepland, maar ik werd snel verwittigd dat het een paar dagen later werd.

Correcte uitvoering van de order

Bedankt voor de snelle en correcte uitvoering van de bestelling

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Alles perfect verlopen

Uitstekende service Goede producten Scherpe prijzen

Gewoon goed

Goede levering van het product

TOPSERVICE

Rotswol besteld en in minder dan 1 week tijd werd deze mooi ingepakt geleverd.

Goeie service in deze moeilijke tijden.

Besteld , betaald en mooi op tijd geleverd.

Super site zeer serieus zeer pro en tegen zeer goede prijzen in vergelijking met elders, ik betreur het alleen dat we niet weten dat we de pallet met de drager dematra volgen omdat we niet weten wanneer het komt wanneer ik een e-mail had ontvangen dat ik de dag ervoor op de hoogte zou worden gebracht van een tijdslot. Maar dematra is ook erg professioneel

Snelle service ook in Coronatijden!

Besteld in het weekend, geleverd kort na het weekend. Duidelijke info op website vh bestelde onderhoudsproduct. Prijs / kwaliteit : OK.

bestellen, betalen, leveren, het ging allemaal snel efficiënt

Snelle vriendelijke service

Dat alles vlot verloopt ondanks de moeilijke tijden ! 👏👏👏

Zeer rap geleverd in deze drukke periode vriendelijke mensen en goede producten niets op aan te merken.

product niet aanwezig blijkbaar wel op website

Bestelling aanvaarden en dan na twee weken annuleren .... tijd verspilling en triesig

Snelle levering in toch moeilijke tijden

Mijn eerste bestelling gedaan bij Bouwdepot, en dit is zonder problemen verlopen. Zal het zeker nog doen!

Goede en snelle levering in deze corona tijden.

Goed en vriendelijk. Ook nalevering verliep goed en duidelijk. We kregen de dag zelf nog een mail met informatie over de nalevering van de lijm kam.

Korrekte en snelle levering ondanks moeilijke tijden

Overzichtelijke website, gezien omstandigheden snelle levering en aan korrekte prijs.

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.