Makkelijk, efficiënt en goede prijs-kwaliteit

Als leek in de bouwmaterialen, direct professioneel geholpen geweest in de chat en al in de namiddag om mijn bestelling kunnen gaan. Topservice!

Vlotte bediening

Prijs kwaliteit = ok Winkel = mooi Stock = 👍👍

Handige website, vlotte communicatie

Na de bestelling op de gebruiksvriendelijke website was de communicatie perfect. Bericht van latere levering door de coronacrisis was correct en begrijpelijk

Super makkelijk en goed bediend.

Zeer makkelijk en duidelijke webshop. Voor ophaling in depot stond alles klaar en goed bediend geweest.

Correct, duidelijk en stipt.

Na de bestelling kreeg ik meteen een bevestigingsmail. Ze hielden rekening met mijn opmerking en belden om een datum af te spreken om te leveren. Na een week werd mijn bestelling geleverd zoals beloofd.

Super!!!

Makkelijk foutloos te bestellen,uitstekend verwerkt, alles netjes op tijd tegen superprijs,Bedankt.

Correcte en snelle service aan scherpe prijzen

Chat functie werkt snel en correct, bestelling was nog sneller klaar dan voorzien, afhaling zonder problemen.

uitstekende service in (ondanks) uitzonderlijke omstandigheden

oplossing gezicht voor levering materialen tijdens corona-crisis, dat is waar service om draait

Handig online te bestellen en snel thuis geleverd

Handig online te bestellen en snel thuis geleverd

Ondanks maatregelen Corona toch vlot verlopen

Mijn bestelling kon door de maatregelen i.v.m. het Coronavirus niet meer geleverd worden. Ik kreeg wel telefoon dat ik het materiaal nog zelf kon komen ophalen in de bouwhandel.

Eerste bestelling

Eerste bestelling en direct raak! Sneller dan ik had gevraagd en verwacht werden de goederen correct geleverd.

Perfect ook in Corona tijd

Super efficiënt

Snel en efficient

Het is heel handig dat je de bestelling niet zelf in de auto moet laden en je moet bijna nooit wachten

Topservice!

S morgens besteld en in de namiddag al kunnen afhalen. Topservice!

Slecht

Bij Afhaling te Stokrooi waren slechts 4 van de 6 wachtbuizen nog aanwezig. Zaterdag had ik 6 wachtbuizen online besteld. Hierop direct contact opgenomen met het afhaalpunt in Stokrooi, of ik ze niet dezelfde dag nog mocht afhalen. "Neen, we dienen de procedure te volgen, nadat u een bericht ontvangen hebt van Bouwdepot kunt u de goederen pas komen halen." Woensdag krijg ik bericht en ga ik de goederen afhalen maar ze hadden nog slechts 4 van de 6 stuks liggen. De twee andere had een aannemer reeds meegenomen. Ze gingen me opbellen wanneer de andere twee terug beschikbaar waren. Gisteren bel ik het afhaalpunt te Stokrooi om na te gaan wanneer ze de levering verwachte. "Ah ja, ze zijn aangekomen u kunt ze komen halen" Dus deze twee ben ik ondertussen terug gaan halen. Groeten, Tom

correct en tijdig

500kg lava steentje besteld en deze mooi afgeleverd op de afgesproken datum

Vlot besteld & opgehaald

Gewoon goed.

alles verliep volgens afspraak

uitstekend!!!

Ruim aanbod aan beste prijs.

ruim aanbod, scherpe prijs en mogelijkheid tot afhaling in verschillende depots.

Vriendelijk

Goede service.

Prima levering !

Dezelfde steentjes die we al hadden Correcte levering en mooi afgezet Primacbedrijf!

Uitstekend en perfecte kwaliteit.

Okido

Voor herhaling vatbaar

Ik ben zeer tevreden, werd goed geholpen via de chat ,en heb mijn bestelling goed kunnen afhalen in het door mij gekozen depot

Vlot en correct!

Bestelling en levering ging vlot en zonder problemen. Duidelijke informatie wanneer afhalen mogelijk was.

Duidelijke info, vlotte levering! Bedankt.

Vlot informatie kunnen vinden, betalen liep prima. Leverancier moest heel wat toeren uithalen om bij ons huis (smalle straat) te geraken maar deed heel wat inspanningen en het lukte. Bedankt!

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.