kant en klaar beton in zakken

mijn bestelling werd netjes afgeleverd dichtbij de garage,perfect.

Snelle levering en het goede product geleverd

Goede samenwerking

Vriendelijke personeel en een snelle bediening .

Erg efficiënt en correct!

Snelle en correcte service gekregen.

Kwaliteitsproducten aan een goede prijs

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling. Goede onthaal bij de afhaaldepots.

Alles verloopt super

tevreden

vlotte levering

Duidelijk en snel

Alles ok

Alles is zeer goed verlopen

Snelle correcte levering

Stipte en snelle levering

Vandaag besteld, de volgende dag geleverd.

Super snel efficient!

Zeer snelle en correcte levering!

Diverse producten aan aanzienlijk lage prijzen.

Alles verliep vlekkeloos en snel.

Alles helemaal prima verlopen. Alleen jammer dat de depots voor mij wat ver zijn aangezien ik liefst zelf ga ophalen. Een depot dichter bij Antwerpen zijn aangenaam zijn.

Snel, correct geleverd en aan een goede prijs.

Wij hadden 2 hydraulische putdeksels en enkele boordstenen voor onze oprit besteld. Na 3 werkdagen was alles al geleverd en afgezet op de juiste plaats. Ook vonden we deze putdeksels in gewone bouwmarkten/doe-het-zelf winkels nergens aan deze prijs. Alles opgeteld dus zeker een goede ervaring!

Correcte levering volgens afspraak

Levering volgens afspraak, materialen werden geleverd op de plaats die ik had afgesproken met de transporteur, wegens niet thuis. Materialen compleet en waren zorgvuldig verpakt. Tevreden.

Makkelijk bestellen, afhalen wanneer ik wil

Via de site kan je makkelijk bestellen en kan je ook snel bepalen waar je het kan afhalen. Levering is mits meerprijs ook mogelijk natuurlijk. Tot de volgende!

Topervaring

Super handig en gemakkelijke site om bestellingen te plaatsen, snelle en correcte afhandeling. Helemaal niets op aan te merken. Zeer tevreden van zowel de service als de producten.

Correcte afhandeling

Snelle levering, product zoals omschreven.

perfect

Scherpe prijzen, duidelijke info en vriendelijk bij afhaling

Bestelde materialen zijn snel beschikbaar, duidelijke communicatie wanneer je mag afhalen en prijzen zijn zeer scherp als particulier.

Reeds meerdere malen online besteld,goede service.

Alles is vlot verlopen, zoals ze het in hun webshop beschrijven. Bij het afhalen heel vriendelijke bediening.

Bestelling geplaatst en snel geleverd, tussen..en… , de eerste datum werd al geleverd

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.