Tevreden

Niks op aan te merken, snel en perfecte levering van bestelling.

Uitstekende service

Heel vriendelijke bediening

vlotte levering

Stipt en nauwkeurig.

Vlot verlopen binnen de week kon ik het al afhalen

Duidelijke website, makkelijk bestellen en vlotte levering

De keuze voor Bouwdepot was weer snel gemaakt. De website brengt alles goed in beeld, er is voldoende keuze en de prijs-kwaliteit is dik in orde. De levering verliep vlekkeloos.

Snelle levering en product zoals beschreven

Eerlijke prijzen en uitstekende service.

topservice

fantastische service. Contact opgenomen met klantendienst en werd enorm snel & professioneel geholpen. enorme aanrader.

Heel goede regeling voor afhaling producten

Uiterst verbaasd bij afhaling goederen. Zeer goede flow van aankomst tot vetrek.

Zeer snelle levering

Levering al na 2 dagen Transporteur zeer correct plaatsing zover mogelijk op terrein Een opmerking er zat een kapotte Steen bij precies door de helft dus ook daarvoor mijn dank

Alles perfect

Alles perfect verlopen Zeer snel knn afhalen in depot Zeker aanrader

Super en zeer vriendelijk

Zeer vriendelijke en correcte afhandeling.

Om 13uur besteld en om 15uur gemaild/gebeld om te melden dat ik erom mocht

Super snel, beste prijs, mail als bewijs van betaling (altijd bij de hand). Wie deze site niet gebruikt loopt veel mis.

Snelle levertijd, goede prijzen, behulpzame en vriendelijke chauffeur bij levering.

Vlotte bestelling

Product aangekomen zoals het hoort,geen problemen gehad,zo moet het!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super content

Zeker aan te bevelen

Zeer tevreden van Bouwdepot

Duidelijke website, scherpe prijzen, goede communicatie, correcte levering. Voordeel voor mij is dat bestellingen dicht bij kunnen worden afgehaald indien gewenst.

Alles perfect in orde

Snelle levering en alles in orde

Vlot en zeer scherp geprijsd :)

Vlot en zeer scherp geprijsd :)

Perfecte afhandeling en levering

Vlotte online bestelling en afhandeling. Levering binnen. De week zoals vermeldt op de site.

Duidelijk

vlotte, vriendelijke bediening

zeer behulpzaam (o.a. bij het inladen)

Alles tip top in orde en snel geleverd

Kwaliteit-prijs is goed. Snelle service.

Top ervaring

Snelle en betrouwbare levering (geen ik zet pakjes aan de deur leveringen) En natuurlijk de zeer scherpe prijs

snelle correcte levering

zeer scherpe prijs en daarna snelle en correcte levering

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.