Snelle levering van mijn bestelling.

Vlot, handig, voordelig

Soms is het handig om even door het aanbod te snuisteren, wat in de bouwhandel niet altijd kan. Op bouwdepot.be kan het probleemloos. Je ziet meteen ook de technische specificaties van de producten. Als je gevonden hebt wat je zoekt, is bestellen een makkie én voordelig. Je ziet meteen waar in de buurt je product op voorraad is, en kan kiezen tussen levering en afhalen. Een aanrader.

Alles perfect, niets op aan te merken

Via chat voorraad gevraagd voor de enige mogelijke afhaallocatie (Ingelmunster) en was voorradig. Bestelling geplaatst via de site en zeer snel bevestiging om te kunnen ophalen. Opgehaald de dag nadien en alles perfect verlopen.

Zeer vlotte levering

Duidelijke webshop

Snelle service, onmiddellijk beschikbaar, flexibel in afhaling, heel snelle en correcte communicatie.

Beste online site voor bouwmaterialen!

Uitstekende service en voordelig geprijsd

Zeer overzichtelijke webshop met voordelige prijzen. Bij de afhaling ook vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader.

Voor herhaling vatbaar

De beste prijs die we konden vinden en de volgende werkdag lag de bestelling al netjes klaar aan het ophaalpunt.

Goede communicatie, artikelen en levering

Goede prijs kwaliteit

Heel scherpe prijzen, goeie producten. Wel even moeten wachten bij de ophaling wegens drukte

alles correct volgens afspraak

ga ik zeker nog kopen in de toekomst

Super goede service

Kon alles vlot bestellen en daarna in mijn buurt gaan afhalen. Terugbetaling van waarborg kreeg ik binnen een paar uur al op mijn rekening gestort.

alles vlot geleverd en zoals besteld was !

ik kan dit bedrijf aanraden hoor.

Alles volgens afspraak verlopen

Goede afspraken en perfect verlopen

Alles is perfect verlopen.

Alles naar wens. Heel korte levertijd.

Vlug geholpen met het juiste product

Vlug geholpen met het juiste product

Uitstekende webshop

Gebruiksvriendelijke website, uiterst snelle en vlotte levering. Bestelling compleet en zonder opmerkingen. Zeker aanbevelen aan vrienden en familieleden.

Ongewoon perfect

Alles stond klaar. Duidelijke berichtgeving wanneer ik het mocht komen afhalen. Vriendelijk en gedienstig personeel. Kom ZEKER terug

Het verloop allemaal super vlot.

Telkens ik een probleem had (aanpassingen, wijzigingen aan de bestelling of een vraag hieromtrent) werd er snel, vriendelijk en effectief geholpen. Ook de levering zelf verloop vlot en vriendelijk.

Snelle beschikbaarheid en goede communicatie

De communicatie is zeer duidelijk en snel

Goed aanbod!

Bouwdepot verkoopt materialen en merken die ik niet in de gewone bouwmarkten heb gevonden

vlotte bestellen en levering - scherpe prijs

Ik heb de bestelling s'avonds uitgevoerd en dit lag s'ochtends al klaar op afhaaldepot. super levering, aan super scherpe prijs. Hierdoor ook snellere reflex om via dit kanaal meerdere items te bestellen, waar assortiment bereikbaar van is!

Supersnelle levering!

Prettig, efficiēnt!

Makkelijk besteld, snel geleverd.

In het ruime aanbod vind je makkelijk het gewenste materiaal. De leveringskosten en afhaalpunten worden ook duidelijk vermeld.

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.