Dialoog, bestelling, levering bovenaan

De dialoog voor een onderzoek is uitstekend. Het bestelde artikel komt exact overeen met de beschrijving. De levering is erg snel, de aangekondigde levertijd wordt gerespecteerd en je kunt je pakket volgen. Dank aan het hele team van Bouwdepot.

Snelle bestelling en vlotte afhandeling, top!

Correct

Alles zoals gezegd

Een bedrijf dat rechtstreeks een particulier NOG wil helpen, fijn in deze tijden.

Ik heb een rolpoort met een oud type van rail. Deze was aan vervanging toe. Ik had zes ( 6 ) bedrijven/handelaars gevonden die dit type rail in hun assortiment hadden. Ik heb deze via e-mail gecontacteerd met foto’s van mijn te vervangen rail. ….. 1 handelaar had deze spijtig genoeg niet meer, wel het nieuw model en Bouwdepot heeft me 2 dagen nadien al verder geholpen waardoor ik mijn bestelling heb kunnen plaatsen en mijn juiste rail voor een eerlijke prijs thuis bezorgd heb gekregen. Bij deze, bedankt Bouwdepot, laat die andere 4 handelaars maar een voorbeeld aan jullie nemen. Nog veel succes in de toekomst. Gtx, Dhr. D jpi

Vlotte en duidelijke aankoop

Alles wordt per email gemeld. Hier zijn er vele afhaalplaatsen maar verzenden is ook mogelijk. Ik koos voor afhaling. Alles stond klaar.

goede snelle service

dik in orde

Goede prijs kwaliteit

Alles goed en correct verlopen!

verkoopt vervallen produkten

Verleden week bestelling geplaats bij Bouwdepot.be en 4 dagen later afgehaald bij Gedimat Desmet in Ingelmunster. Bestelling van ruim 700 euro waaronder EPDM en lijm van Firestone. Net thuisgekomen en gezien dat de productiedatum van de lijm ruim 13 maanden was overschreden, en volgens de technische fiche enkel bij een constante bewaring van 15 à 25 graden max 12 maanden goed blijft. (deze zomer ook ik in de loodsen van Gedimat vlotjes boven de 33 graden) Gebeld naar Gedimat; enkel nog potten met dezelfde vervallen datum. Of ik wilde contact opnemen met bouwdepot, want Gedimat had daar blijkbaar niets mee te zien. Ik had gekocht aan bouwdepot! Gebeld naar Bouwdepot en gevraagd naar een oplossing voor dit probleem. Ik was niet van plan om met deze lijm het risico te lopen dat de plaatsing van de EPDM fout zou lopen. Uurtje later mail van Bouwdepot; Opgelost! Ze hadden gebeld naar Gedimat en de verkoper had gezegd dat die vervallen lijm geen probleem is om te gebruiken! Ik ben al iets te lang aannemer en houd mij liever aan de technische fiche dan aan het natte vingerwerk van een verkoper. Dus de dag erop de pot teruggebracht naar Gedimat Desmet. De zaakvoerder Wim Desmet eens naar zijn reactie gevraagd, maar deze geraakte niet verder dan “ Ja, das geen gemakkelijk probleem, Ik zie hier ook direct geen oplossing voor” Tot driemaal toe bleef hijzelf zich herhalen en zag er geen graten in om vervallen produkten te verkopen met het risico dat de werken mislukken en je achteraf alles op de container mag werpen. Intussen mijn geld terug gekregen van Bouwdepot maar geen antwoorden op mijn gestelde vragen. Dus hierbij wil ik klanten waarschuwen voor deze dubieuze verkopen van vervallen produkten. En klant van Bouwdepot is geen klant van Gedimat, en dat laten ze klaar en duidelijk merken!

perfect verlopen

ok

snel, goede prijzen

snelle levering, verzonden naar een afhaalpunt van uw keuze. Veel keuze op de site tegen concurrerende prijzen.

Top service!

S'nachts besteld, s'morgens klaar om af te halen! Zeer tevreden!

Vrij snelle service

Ondanks mis communicatie bij de bestelling kwa beschikbaarheid, toch vrij snel opgelost door bouwdepot.

de bestelling stond vlug klaar

bestelling stond vlug klaar en vriendelijk onthaal.

Betrouwbaar, goede kwaliteit aan laagste prijs

Ik heb al verschillende producten besteld en steeds op de afgesproken termijn, of zelfs vroeger geleverd. Productkwaliteit is altijd top

Correcte snelle levering

Aanrader!!!

snelle en goede service

snelle en goede service

correct en vriendelijke.

Zeer vlot

Ik bestelde Knauf F2F, Zowel kwa prijs, leversnelheid en gemak van ophalen was het super. De site is overzichtelijk en alles verloopt vlot. Ook het gekozen ophaal depot deed goed zijn werk:

Tevreden

Bestelling en levering correct verlopen.

Snel en efficiënt

De materialen die ik nodig had waren hier het goedkoopst. Snel en gemakkelijk bestellen en zelf afhalen om de prijs nog wat te drukken. Prima!

Correct en vlot

Correct, vlot, vriendelijk. Een aanrader dus.

Héél correcte werkwijze voor zowel afhalen als thuislevering!

Vlotte en snelle afhandeling. Na de bestelling onmiddellijk betalingsbewijs en factuur in de mailbox. Correct opgegeven levertermijn.

Snelle levering, vlot onthaal

Duidelijke en vlot werkende webwinkel. Afhalen verliep erg vlot, hulp bij het laden. Interessante kortingen. Ondertussen al tweede bestelling gedaan.

Meer dan uitstekende service

Zeer goed contact me de klantendienst ivm de voorraden en vlotte afhandeling van de bestelling. Ophaling en vorige levering verliepen vlekkeloos!

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.