verkoopt vervallen produkten
Verleden week bestelling geplaats bij Bouwdepot.be en 4 dagen later afgehaald bij Gedimat Desmet in Ingelmunster. Bestelling van ruim 700 euro waaronder EPDM en lijm van Firestone. Net thuisgekomen en gezien dat de productiedatum van de lijm ruim 13 maanden was overschreden, en volgens de technische fiche enkel bij een constante bewaring van 15 à 25 graden max 12 maanden goed blijft. (deze zomer ook ik in de loodsen van Gedimat vlotjes boven de 33 graden)
Gebeld naar Gedimat; enkel nog potten met dezelfde vervallen datum. Of ik wilde contact opnemen met bouwdepot, want Gedimat had daar blijkbaar niets mee te zien. Ik had gekocht aan bouwdepot!
Gebeld naar Bouwdepot en gevraagd naar een oplossing voor dit probleem. Ik was niet van plan om met deze lijm het risico te lopen dat de plaatsing van de EPDM fout zou lopen. Uurtje later mail van Bouwdepot; Opgelost! Ze hadden gebeld naar Gedimat en de verkoper had gezegd dat die vervallen lijm geen probleem is om te gebruiken! Ik ben al iets te lang aannemer en houd mij liever aan de technische fiche dan aan het natte vingerwerk van een verkoper. Dus de dag erop de pot teruggebracht naar Gedimat Desmet. De zaakvoerder Wim Desmet eens naar zijn reactie gevraagd, maar deze geraakte niet verder dan “ Ja, das geen gemakkelijk probleem, Ik zie hier ook direct geen oplossing voor” Tot driemaal toe bleef hijzelf zich herhalen en zag er geen graten in om vervallen produkten te verkopen met het risico dat de werken mislukken en je achteraf alles op de container mag werpen.
Intussen mijn geld terug gekregen van Bouwdepot maar geen antwoorden op mijn gestelde vragen. Dus hierbij wil ik klanten waarschuwen voor deze dubieuze verkopen van vervallen produkten. En klant van Bouwdepot is geen klant van Gedimat, en dat laten ze klaar en duidelijk merken!