Pracht service

Materiaal besteld en de volgende dag kunnen gaan afhalen.

Aanbevelingswaardig!

Snelle en klantvriendelijke service van de depot Bekkevoort.

Top top top

Simpel om een bestelling te plaatsen met zeer voordeligeprijzen, zeer snelle levering en vriendelijke chauffeur.

Vlotte afhandeling

Na online bestelling, stond het product een uur later klaar om afgehaald te worden.

Vlotte bestelling en hulpvaardig bij afhaling!

Al 2 maal besteld bij bouwdepot, en telkens een goede service. Bij vragen geven ze meteen een passend antwoord en denken mee bij eventuele problemen. Zeker aan te raden, scherpe prijs en vlotte afhaling!

Snel

snel

Vriendelijke en snelle service! Top!

Zeer tevreden over de service! Materialen in perfecte staat! Vriendelijk personeel! Ik kom zeker terug.

Sterk aanbevolen

Alles verkopen zoals het moet. Een aanrader

Plaathouders en afspanning materiaal besteld . Goede prijs /kwaliteit verhouding.

Correct en snel!

Snelle afhandeling. Goed product.

perfect

Alles verliep perfect, ik kan geen enkel negatief of minder punt bedenken

top

Levering stond meteen klaar in afhaalpunt

Scherpe prijzen en snelle verzending naar NL

Positief

Snelle levering. We hadden last minute wat dorpels nodig en binnen de week hadden we ze. Enige minpunt is dat de levering vrij duur was. Ook wanneer je meer bestelde werd de leveringskost duurder. Dit maakt meer bestellen minder interessant

Tevreden

Vlot verlopen

Zeer snelle en correcte service.

Ik ben zelfstandige tuinaanlegger, en het valt wel eens voor dat ik snel nog materiaal extra nodig heb. Als ik dan bestel via bouwdepot en even live chat, hebben ze mijn bestelling al op enkele minuten goedgekeurd zodat ik die binnen het halfuur na bestelling al heb kunnen afhalen. Als dat geen service is, dan weet ik het ook niet meer. Bedankt toppers!

Product was zoals afgesproken qua levertermijn.

Heel makkelijk en correct

Heel makkelijk en correct zelf met aanpassing bestelling. Zeer tevreden!

Parfait!... Sauf...

... le transporteur qui fait semblant de ne pas trouver l'adresse.

gewoon top

zeer tevreden goede prijs en snelle levering doe zo voort !

snel en beterkoop

Alles in orde, snel en vriendelijk afgehandeld.

Niets op aan te merken. Snel en correct afgehandeld, zeker een aanrader.

Vlotte levering

Levertermijn is goed gevolgd

Je kunt je bestelling heel goed volgen

Geen zorgen!

Bouwdepot heeft heel veel, alles duidelijk omschreven op de website. Goed materiaal en op tijd geleverd

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.