Materiaal voldeed aan de verwachting.

In het magazijn moet je links parkeren, maar bij mijn eerste bezoek had niemand dat vermeld en kreeg ik een litanie van een medewerker omdat ik rechts stond. Bij het binnenrijden had ik dat door het slechte regenweer nergens zien staan en binnen waren de lijnen redelijk onzichtbaar. Het is na de opmerkingen van de medewerker en na het uitstappen dat ik lijnen zag staan. En ook al had hij gelijk, na een moeilijke rit van meer dan een uur was die ontvangst alles behalve aangenaam. En die medewerker bleef maar doordrammen. Verschrikkelijk !

Goede prijs/kwaliteit en redelijke levertijd

Een stuk goedkoper dan bij de concurrentie. Ik liet het materiaal in een bouwpunt nabij mijn woonst leveren: prima ! Er rijden al genoeg koerierdiensten rond

100% tevreden. Mooi product, correcte levering voor een goede prijs. Bedankt! (Levering van sierstenen)

Snelle verzending

Snelle verzending. zeer goede prijs kwaliteit.

Snel en correct

Zeer positief

Vlot en correct

Vlot en correct

Vlotte aankoop

Na de bestelling mocht ik een uurtje later de bestelling al gaan afhalen.

Zeer goed geregeld

Bestelling lag snel klaar zoals afgesproken, goede communicatie, afhaling liep zeer vlot

Alles stond correct klaar op het juiste moment

Gemakkelijk te bestellen en af te halen bij 1 van de afhaalpunten in de buurt.

Heel snelle levering

Bestelling kwam heel snel aan.

Alles snel geleverd .

Niets op aan te merken .

vlotte bestelwijze en correcte communicatie

helaas was een deel van de bestelling beschadigd. ik hoop nog op een snelle oplossing. Bij Hendrickx stond de pallet met goederen klaar, maar daar was de klantenservice minimaal. Ik moest de pallet zelf afladen terwijl die heel eenvoudig met een vorklift in mijn camionet had gezet kunnen worden.

Makkelijk online bestellen, goede prijs en af te halen in de buurt, beter kan niet.

Gemakkelijk bestellen

Zeer gemakkelijke en overzichtelijke webshop. Leveringen ge wurgen snel en correct.

Goede prijs kwaliteit

's avonds besteld, volgende dag al beschikbaar. Lage prijzen en goede kwaliteit

Snel en correct ingepakt en super snel geleverd

Ik ga in de toekomst nog wel bestellingen plaatsen

correcte service

perfecte service

zeer goed!

Uitstekende service, stipte levering.

Lekker snel!

Ik had de put-deksel binnen een dag in huis, en degelijk verpakt zodat je geen vieze handen krijgt van de bitumenverf. Schappelijke prijs, en snelle levering!

Neem een andere koeriersdienstrierdienst

Ik had mijn energiebocht op tijd besteld om samen met Fluvius alsook Farys de aansluitingen te maken. Hoewel ik het correcte adres heb meegegeven is de koerier naar een doodlopende straat met enkel garageboxen gereden en dan gemeld dat er aan garagebox nr7 niemand thuis is. Hoe dom kun je toch zijn. Aangezien mijn pakketje niet op tijd was geleverd moet ik nu een schadevergoeding betalen aan de nutsmaatschappijen. Ik heb zelf contact opgenomen met het koerier bedrijf en ze laten weten dat ik de boetes zal door factureren aan hun. Over Bouwdepot zelf ben ik zeer tevreden.

Snel en correct

Gemakkelijk te bestellen en er wordt rekening gehouden met een voorkeur van levering. Steeds goed op de hoogte gebracht over de levering. Ook levering zelf goed verlopen. Zeer klantvriendelijk.

Snelle levering zoals aangegeven op de site

Snelle levering zoals aangegeven op de site

Vlotte levering.

OK.

Uitstekende service!

Correcte bestelling en levering volgens afspraak.

Alles goed verlopen

Alles in orde, vlot

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.