Duidelijkheid en vriendelijk onthaal

Perfecte service

Goederen niet in stock, week later geleverd waar we het gevraagd hadden, perfect.

Zeer snel en correct

Eenmaal besteld ben ik de goederen zelf de volgende dag gaan afhalen. Doordat het bouwverlof net ging beginnen moest ik anders wachten. Maar zelf naar Hasselt gereden en alles werd netjes afgehandeld

Correct

Ik kocht iets.. Ik betaalde het.. En ik kreeg het.. Zoals het hoort toch?

Onmiddellijk beschikbaar

De bestelde goederen waren na 2 dagen al beschikbaar

goede materiaalprijzen maar leveringskost veel te hoog

Snelle reactie en levering

Perfecte afhandeling

Vlot en snel geleverd.

Tevreden

Leuke webshop. Er werd eerst een verkeerd artikel meegegeven in de winkel maar het werd correct recht gezet door het juiste artikel na te zenden waarvoor dank. Top geregeld!

Goeie service

Alles tip top in orde. Van bestelling tot levering. Mooie duidelijke website om te bestellen

just wa dak nodig has

d

Overzichtelijke webpagina, snelle levering

Sneller kon bijna niet

Altijd al super sinds 4 jaar

Niet alleen een expert in producten maar tevens in begeleiding om je realisaties optimaal te volbrengen.

levering op tijd, volgens afspraak

Men zou tijdens de levering ook de recupereerbare paletten waarvoor waarborg betaald werd terug meenemen, maar daar was geen plaats voor op de vrachtwagen, want die moest opeenvolgend isolatiemateriaal gaan opladen, Alsof je geen isolatie kunt zetten op een pallet die in de vrachtwachten ligt. Vrachtwagen met kraan . Nu dus eens bellen hoe dat kan opgelost worden. Ik vertrouw er wel op dat dat correct zal gebeuren.

Snelle en verzorgde levering

Mijn bestelling werd snel en in een verzorgde verpakking geleverd. Goederen zoals beschreven.

Goede website, snelle levering

De website is overzichtelijk en duidelijk. De levering was er snel, met correcte communicatie over de levering.

Super vlot!

Goede communicatie en vlotte levering

supersnelle afhandeling van de bestelling

online besteld en paar uren later al gereed voor afhaling top

Ik had iets verkeerd besteld en dat is heel snel aangepast kunnen worden. Alles is heel vlot verlopen.

Geen levering gezien binnen de 6 werkdagen.

Na 6 werkdagen is er geen bericht van eventuele leveringstermijn.

zeer te vreden

eerste bestelling gedaan en is super goed gegaan , top.

Zeer snelle service

Contact via chat onmiddellijk reactie en zeer vlotte afhandeling. Ook beschikbaarheid van de bestelling uitermate snel. Binnen het uur na bevestiging van de bestelling stond alles al klaar.

Snel geholpen

Correcte prijzen en snelle levering

Vlug en correct

Vlug en correct

Fijne ervaaring

Zal er zeker nog bestellen zeer vriendelijk ontvangen en behulpzaam om te helpen laden, super.

Snelle korrecte levering.

Zeer korrecte. Super snelle levering. Goed materiaal.

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.