Goede en snelle service

Duidelijke website Goede en snelle service In het algemeen

Vlotte service

Goede prijs kwaliteit bestelling stond dezelfde dag klaar voor afhalen

Topbedrijf

Alles verlopen volgens afspraak .

Vlot en goedkoop

Als is online vlot verlopen. De bevestigingsmail is direct aangekomen na betaling. De levering is zoals gepland gebeurt.

Heel goed, super service

Snel, en geen gedoe. Ideaal.

zeer vlotte verwerking van mijn bestelling.

Prima wijze om materialen te bestellen.

Eindelijk het product gevonden bij Bouwdepot , als particulier ook kunnen bestellen , gister keurig gebracht in een goede verpakking , dank voor de goede afhandeling ik kan weer lekker snijvoegen in amsterdam

Website was duidelijk Na bestelling te hebben geplaatst, orderbevestiging gehad en op tijd geleverd.

correcte prijs en snelle levering

Prima afwerking

probleemloos en correct geleverd

alle afspraken voor 100% opgevolgd

Altijd snelle levering en zeer hulpvaardig.

Prima. Zowel bestelling, opvolging, afhaling.

Duidelijke webpagina. Bestelling en betaling verliepen vlot. Afhaling was geen probleem in het afhaaalpunt. Vriendelijk onthaal. Snelle en vlotte afhandeling. Aan te bevelen.

Sterke prijs, snel geleverd

De zaken die ik aankocht via bouwdepot.be waren scherp geprijsd t.o.v. andere (fysieke en online) winkels. Bovendien werden de items snel geleverd tijdens de week, zodat ik snel verderkon in het weekend.

Zoals het hoort!

Vriendelijke bediening, advies op maat, snelle bestelling, goede prijs. Wat wil je nog meer?

tijdige en accurate levering

bestelde item voldeed aan verwachting (levertijd en kwaliteit)

Wat ik van e commerce verwacht

Duidelijke website met foto. Voldoende snelle levering en goed bereikbaar afhaalpunt. Dus alles wat men van e commerce verwacht.

Duidelijk en stipt

Goede afhandeling en stipte levering. Duidelijke communicatie.

snelle levering, 200 stapelblokken in goede orde ontvangen.

200 stapelblokken besteld, binnen enkele dagen geleverd. goede kwaliteit producten en zonder noemenswaardige beschadigingen geleverd.

Twee aandachtspunten: - je stuurde een creditnota voor een overtollige pallet. In die mail vermeld je niet waarom deze creditnota gemaakt werd. Een klein woordje uitleg in de mail zou goed zijn. - Je heb een opmerkzame vrachtvoeder! Op de bestelbon stond nummer 103, op de leveringsbon stond 108! De chauffeur had het aan de hand van de foto die ik verstuurd had, onmiddellijk door dat het adres op de bon verkeerd was en heeft mij gecontacteerd om het juiste nummer te hebben.

vlotte levering en correcte prijs

vriendelijke bediening, ruim aanbod

Fantastisch, vlot en nog het voordeligst ook.

Op de duidelijke website heb ik mijn keuze gemaakt en de bestelling geplaatst. Onvoorstelbaar, maar daags nadien kon ik mijn bestelling reeds afhalen bij het afhaalpunt in mijn buurt. Een fantastische ervaring en dat mag ook gezegd worden.

uitstekende service

duidelijke website, vlotte service

Positief

Makkelijk om een bestelling te plaatsen, vlotte betaling, goede communicatie en levering zoals afgesproken. Alleen maar +++

Uitstekend, maar ......

Het was mijn eerste bestelling en voor ik die goed had was het een beetje zoeken. Alles kan via een(1) site besteld worden maar alle bestelde goederen worden daarvoor niet vanaf een(1) plaats geleverd omdat er een aantal magazijnen zijn. Het is dan wel heel goed dat erop word gewezen en dat er veel uitleg staat op de site als je de bestelling plaatst. Wat minder was was de levering! In plaats van een telefoontje te geven zodat er iemand de goederen kon ontvangen, zoals bij bestelling gevraagd, moesten we twee dagen na de levering vaststellen dat alles gewoon op de stoep voor een onbewoond huis werd gedropt. In deze tijden had alles verdwenen kunnen zijn. Dus dat is een minpunt.

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.