Vertaalbureau Raccourci heeft op uiterst professionele wijze onze materialen vertaald.
Vakkundig, vriendelijk en snel.
12 February 2021
Dennis
Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 167 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Vakkundig, vriendelijk en snel.
12 February 2021
Dennis
Amsterdam
Vertaalbureau Raccourci reageert altijd heel snel en is altijd bereid om spoedklussen op te pakken.
1 February 2021
Deborah
Hilversum
Ik ben heel tevreden met de vertaling van aantal medische rapporten van Spaans naar Nederlands. Heel vriendelijk aardig medewerker en professioneel en houd zelf aan de afpakken.
15 January 2021
Asow
Arnhem
We supply many short translations that require a fast turnaround and good quality. We always get great service for our clients needs.
12 January 2021
Alex
Epsom
Snel en accuraat vertaald!
11 January 2021
Jakob
Arnhem
Het bedrijf is zeer kundig en professioneel. De vertalingen laten niet lang op zich wachten en je wordt door vakkundige mensen te woord gestaan. Zeer aan te bevelen!
11 January 2021
Inge
Boxtel
teksten snel vertaald en goeie communicatie
28 May 2020
bob
amsterdam
Op woensdag de opdracht gegeven (Spaans - Frans), op donderdag al binnen.
30 April 2020
Wilma
Ede
Mevrouw Duprey komt altijd haar afspraken na en levert goed werk op korte termijn. Jij vraagt, zij draait! Echt fantastisch!
24 March 2020
Vincent
Deurne
Wij werken met Raccourci omdat ze heel degelijk zijn, meedenken om het beste resultaat te realiseren en daardoor hoge kwaliteit leveren. Ook zijn ze qua planning heel realistisch. Prettig.
4 March 2020
Mark
Utrecht
Snelle reactie op mails. Adequate vertaling geleverd op kort tijdbestek. Professionele beediging van de gevraagde documenten.
11 January 2020
Pauline
Den Haag
Zeer professioneel en uitstekende dienstverlening. Ook erg meedenkend. Onze complimenten
20 December 2019
Reshma
Nijmegen
Wij zijn erg tevreden over Raccouri. Het komt nogal eens voor dat wij last minute iets moeten vertalen. Raccouri denkt dan heel goed mee, en kijkt naar wat mogelijk is. Ze doen echt hun best om je te helpen. Ook bij reguliere vertaling is er een heel snelle levering. De tarieven die zijn rekenen zijn ook goed. Kortom: een fijn vertaalbureau.
29 October 2019
Romi
Amsterdam
Wij hadden met spoed een vertaling van een juridisch document nodig, dit is direct opgepakt en keurig op tijd aangeleverd!
22 October 2019
Sandra
Elst
1 telefoontje... film opsturen... vertalen!
7 October 2019
Luc Wermers
Velp
Zeer prettig samengewerkt, eindelijk een bureau gevonden waar we voor lange tijd mee aan de slag kunnen!
15 September 2019
Bart
De Steeg
Wij hadden een spoedopdracht (18 pagina's binnen 1,5 dagen). Vertaalbureau Raccourci was zeer flexibel en heeft de vertaling ruim op tijd geleverd. Daarbij was de kwaliteit van de vertaling goed- de tijdsnood van de vertaler had geen negatief effect op de kwaliteit.
10 September 2019
Sabine
Rotterdam
De vertaling van technische teksten kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan Raccourci. Zeer kundig en professioneel.
28 August 2019
Shietel
Den Haag
het proces was vlot en met zorg uitgevoerd. de beedigde vertaling kan ik niet beoordelen, maar dat zit wel goed
10 July 2019
jpeter
Velp
Meerdere opdrachten aan Raccourci verleend die steeds tot volle tevredenheid werden afgehandeld.
9 July 2019
Dacam
Almere
Wat een geweldig vertaalburo. Mijn Italiaanse vader is pas overleden en wij als kinderen hadden een prachtige tekst voor op zijn grafsteen Vertaalbureau Raccourci heeft dit voor ons naar het Italiaans vertaald. Geweldig wat een snelle service en medeleven. Heel erg bedankt namens ons allemaal.
2 July 2019
Marc
Uithoorn
Professioneel vertaalbureau. Het onderlinge contact was aangenaam en helder. De vertaling van onze teksten is naar wens uitgevoerd.
26 June 2019
Shietel
Den Haag
We doen reeds sinds vele jaren zaken met Raccourci en altijd tot grote tevredenheid van ons en onze opdrachtgevers.
7 June 2019
Francois Hallema
Rotterdam
Pluspunten
Zeer keurig en correcte benadering en afhandeling van overeengekomen zaken!
22 May 2019
Vincent
Deurne
Positive
Wij hadden snel een tolk nodig - Raccourci heeft ons goed en super snel geholpen. Tolk: netjes op tijd geweest en heeft ons professioneel en goed geholpen.
15 May 2019
Martin
E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0) 263517793
Vertaalbureau Raccourci (de kortste weg) is een nationaal en internationaal georiënteerd vertaalbureau opgericht in 2000.
Dankzij de inzet van onze professionals zijn wij de vaste taalpartner van tal van internationale bedrijven en instellingen. Vanzelfsprekend streven wij ernaar om u de allerbeste taaldiensten te leveren en een langdurige, persoonlijke samenwerking met u aan te gaan.
√ Kwaliteit voor de scherpste prijs
√ Offerte binnen 4 uur
√ (Beëdigde) native vertalers, tolken en copywriters in meer dan 40 talen