Vriendelijk

Voor mij is het eerste keer dat ik iets bested heb ... maar helaas door dhl tot op heden niets ontvangen....!! Volgens Niels van brick direct komt het als nog goed in hoopvol dat ik als nog het mijn bestelling opnieuw gestuurd krijgt... we wachten af. In heb er vertrouwen in...

Goede service., aanraden!

Heel mooie prijs en perfecte levering!

Perfecte service

Vlotte verzending, ook dienst na verkoop perfect in orde!

Rapidité et suivi

Une commande traitée avec rapidité, livrée en avance sur le délai annoncé. Parfait au niveau du suivi, une information claire pour chaque étape.

Arrivée très rapidement. Très bien emballée. Livreur agréable

je n'ai rien de négatif à dire. Très satisfaite

Service rapide et pas cher

Livraison rapide, prix raisonnable, nous content du produit.

Rundherum bin ich sowas von zufrieden.

Als erstes 20 Euro günstiger als alle anderen. Dafür schon mal 5 Sterne. Dann habe ich bei der Bestellung was vergessen, Super netter Kontakt, wenn so bestellen im Internet geht, dann habt Ihr mich. Nächste Bestellung wieder bei Euch. Gruss Helge Lindau

Super experience

livraison rapide

Was een leuke uitdaging om te maken

Het was meer of de moeite waard om te maken

Snelle en correcte levering

Netjes verpakt, bedankt

Kam genau zum Termin an

Tres satisfait

Produit envoyé tres rapidement emballage tres soigné encore merci

Uitverkochte doos, snelle levering

Ik was al even op zoek naar de Bouwfonds van het flatiron building in New York maar bij Lego was hij uitverkocht. Wel even een drempel om hem bij jullie te bestellen maar de service is super. Ik had hem de volgende dag al in huis! Bedankt!

The item has not been delivered

Poor.

• Would you recommend us? No

Heel content

1ste keer besteld en heel content let de levering en de producten

Super, dans les temps. Tout ok

Onnodig grote verpakking + kosten

De twee kleine armbandjes hadden in een envelop gekund ipv in een doosje. Kon nu niet door de brievenbus. Moest thuis blijven en veel verzendkosten betalen 😐

Tres satisfait

Impeccable, rien a redire

Snelle en correcte levering

Goede prijs/kwaliteit

Bouwdoos is in zeer goede staat toegekomen. Artikelen aan scherpe prijs. Snelle reactie van klantendienst. Zoon is tevreden.

Sehr zuverlässig

Haben sofort geantwortet wenn ich eine Frage hatte. Reibungsloser, zuverlässiger Ablauf. Schnelle Lieferung.

correct

op tijd geleverd als beloofd en netjes afgezet !

Zeer goede service

De service was zeer goed: gemakkelijk betalen en het pakje werd op tijd geleverd

Erg tevreden over de service.Snel in huis

Kwam op de juiste datum ( verjaardag neefje) toe. Zeer snelle verzending en goedkoper dan andere sites.

Elskensakker 30

5571 SK Bergeijk

+31 (0) 497337145

Over BricksDirect

BricksDirect is the biggest webshop in LEGO sets on the internet for the best prices. In our LEGO store you will find a big assortment of LEGO sets, like LEGO City, LEGO Friends, LEGO Star Wars and LEGO Technic. All your favorite themes you can find here. We wish a lot of fun shopping at BricksDirect.