Pluspunten

snelle levering, netjes verpakt.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Le colis était parfaitement emballé Le délais a été respecté (même en avance d'une journée sur la date prévue) de plus le tracking system pour suivre le colis est très pratique et constamment mis à jour rien à dire c'est parfait ! merci beaucoup

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Snelle levering, zeer deftig verpakt, alles was in orde! Zal hier zeker opnieuw bestellen :)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Oneerlijk dat er 6 euro meer wordt gevraagd omdat hij bij Intertoys uitverkocht is. Een week later staat hij weer op de site bij Intertoys met 15% korting dus voor 8 euro. Als je het mij vraagt wordt er een gemeen spelletje gespeeld. Ik ben erg teleurgesteld ik zowel Intertoys als bij jullie.

Positive

Alles super. Schnelle Lieferung. Alles vollständig. Gern wieder.

Pluspunten

Een hele positieve ervaring met Bricks. Iets besteld bij Intertoys, was niet meer aanwezig en toen werd ik door verwezen naar een wederverkoper. De prijs ging echter met 15 euro omhoog. contact op genomen met Bricks (wederverkoper) en afspraak gemaakt om de bestelling te annuleren en opnieuw bij Bricks zelf te bestellen. Dit gedaan voor een goede prijs en het geld retour ontvangen wat ik reeds betaald had. Een top behandeling van een top bedrijf. Ik zal zeker weer bij Bricks bestellen.

Die Bestellung über Amazon wurde einwandfrei und schnell bearbeitet. TOP

3 Sterne: fein, eine vernünftige Erfahrung

Positive

Very fast delivery, but two came without box, so next time, I guess, I have to mention that lego is for present and that I need packed in the lego box

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. Na melden van de afwijking is deze snel en goed opgelost.

Sets beter controleren of ze compleet zijn en de juiste onderdelen hebben.

Pluspunten

Zeer snelle levering.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Thanks you for the fast and good delivery. Everything was fine, thats how I like it :)

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijk en overzichtelijk. Goed verpakt.

Pluspunten

Hoewel ik een niet complete set kreeg, zijn alle onderdelen nagestuurd en is alles goed gekomen. Daarnaast is het aanbod erg mooi en voor scherpe prijzen.

Het was wel even schrikken dat de lego set eerst niet compleet was.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Envoi super rapide / reçu le lendemain !

Pluspunten

De tweedehands lego is snel en netjes geleverd. De lego is schoon en in goede staat. Prima webwinkel.

Pluspunten

Snel, helder en netjes verpakt!

Positive

Einfach Klasse! Auch in der Weihnachtszeit war ein super schneller Versand möglich. Alles lief wie auf der Website angegeben.

Positive

Schnelle Lieferung. Ware in perfektem Zustand. Zusätzlich war noch ein cooles Lego Plakat gratis dabei. Hat unser Kind sehr gefreut und uns auch. Klare Kaufempfehlung.

Positive

Super Service, stets gute Infos über Email über Versand, Abholung etc, alles bestens, werde wieder bei bricksdirect bestellen:-).

1 Stern: sehr schlecht, inakzeptabel

Verbesserungspunkte

... die Bestellung ist leider nur zur Hälfte angekommen! Und Bricks hat nicht mal gemerkt, dass ein Lego-Karton fehlt. Ja, es sollten eigentlich Weihnachtsgeschenke sein... Danke Bricks!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Verbesserungspunkte

Wie soll ich ein Produkt bewerten , welches mich nach über einer Woche nich nicht erreicht hat.....;-( Paket ist, wenn auch zu spät , da... Ware top !

Positive

Alles wunderbar gelaufen...schnell,zuverlässig. Bin sehr zufrieden!!

Schnelle Lieferung, tolles Produkt

Pluspunten

Arrived very fast, in perfect condition! Very happy thank you

Elskensakker 30

5571 SK Bergeijk

+31 (0) 497337145

Over BricksDirect

BricksDirect is the biggest webshop in LEGO sets on the internet for the best prices. In our LEGO store you will find a big assortment of LEGO sets, like LEGO City, LEGO Friends, LEGO Star Wars and LEGO Technic. All your favorite themes you can find here. We wish a lot of fun shopping at BricksDirect.