Pluspunten

Online boekhouding doen is handig en je wint er enorm veel tijd (en dus geld) mee.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Abonnementen administratie is goed. Online beschikbaarheid is goed. Het pakket is redelijk intuïtief.

• Mislukte incasso’s zijn een verschrikking om te verwerken. Gisteren had ik er bijvoorbeeld 90. Het kost me een halve ochtend om dat te verwerken. • Debiteuren die over betalen, kunnen we nooit vanuit het systeem terug betalen. Allemaal extra handwerk waar we niet op zitten te wachten • Artikelregels kunnen niet verzameld worden op een factuur. Als ik een klant vroeger een factuur stuurde met 1 regel, aantal 75 x prijs, daar wordt het nu een factuur van 4 of 5 pagina’s. De klant belt me om te vragen of ik wel goed bij mijn hoofd ben….. • Eenmalige regels binnen abonnementen werken niet. • Inkoopboekingen geïmporteerd door bijvoorbeeld een Elvy, kunnen niet meer gewijzigd worden door die software. Als ik de boeking wijzig, kan dat niet meer gesynchroniseerd worden met Elvy. Hierdoor is dat soort programma’s eigenlijk onwerkbaar geworden.

Pluspunten

Integratie met boekhouder. Oplossing in the cloud --> zelf de nodige rapporten trekken. 'Projecten' oplossing werkt prima voor een consultancy bureau

Integratie met systemen derden kon wat meer op het voorplan.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Logiciel très complet (nombreux modules) Prise en main par le client très rapide et formation ludique L'interface cabinet est plus détaillée. Les clients n'ont pas eu de délai d'adaptation

Pluspunten

Gemakkelijk Overal bereikbaar Overzichtelijk Aanpasbaar aan eigen noden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Exact. Snel programma.

Onoverzichtelijke structuur. Aanmaken van factuur templates is een ramp. Veel te weinig support door een help team. Je moet alles zelf met scha en schande ontdekken. Kost veel tijd en is frustrerend.

Pluspunten

eenvoudig in gebruik, goede service en vooral je hebt geen extra programma's nodig op je computer

voor mij persoonlijk (klein kantoor) geeft dit programma mij meer dan voldoening.

Pluspunten

makkelijke bediening ,snel financieel overzicht ,overal bereikbaar , accountant kan on line mee volgen . stukken blijven in uw bezit .

scan en herken goedkoper maken aub, verkoopsvoorwaarden kunnen bijvoegen bij versturen facturen, aanpassen van lay-out documenten is echt zeer lastig.

Pluspunten

overzichtelijk, verstaanbaar, goede controle

Pluspunten

Flexibele oplossing voor samenwerking tussen klant en boekhoudkantoor. Flexibele oplossing voor het boekhoudkantoor zelf (geen ingewikkelde installaties, updates, servers, ...

layout lijsten, rapporten, ... zijn niet bruikbaar als eindrapport naar klanten, FOD Financiën

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Couverture fonctionnelle importante Rapidité de mise en œuvre Support efficace

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Staat van afschrijvingen aanpassen Boekingen niet definitief hoeven te maken voor het verzenden van de OB aangifte Kasboek

Pluspunten

Goedkoop en goede helpdesk

Pluspunten

Eenvoudig te gebruiken software die ondanks, enerzijds, veel data en dataverwerking op een vaste manier heeft geprogrammeerd; maar, anderzijds, toch een grote mate van flexibiliteit heeft ingebouwd. Hierdoor kan je verregaand de software op jouw wensen als gebruiker aanpassen.

Taalgebruik kan consequenter en logischer worden gebezigd.

Pluspunten

gebruiksvriendelijk programma

Pluspunten

Betrouwbaar, makkelijk en overzichtelijk

Lichtelijk omslachtelijke functionaliteiten en vaak lage verversingsnelheid

Zie opmerking hiervoor

Pluspunten

- Erg gebruiksvriendelijk - Veel mogelijkheden - Volledige integratie - Vele applicaties die te koppelen zijn - Voortdurend nieuwe ontwikkelingen

- Kennis van de support afdeling kan soms beter - Zoeken in het helpdesk. Resultaten na zoeken zijn niet altijd naar wens.

Pluspunten

Klantgericht Betrouwbaar Goede support goede producten

Snelheid software

Molengraaffsingel 33

2629 JD Delft

Over Exact

Cloud business software for SMEs and their accountants. Numbers are the key to any business. Having the right numbers allows you to manage costs, improve efficiency and grow. More than 400,000 businesses and accountants are already using our innovative cloud-based software to manage their numbers. Come on in and see what Exact can do for you.