2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Functionaliteiten werken in essentie goed

Slechte nazorg, onvoldoende kennis bij helpdesk, geen direct aanspreekpunt. Tip; zorg voor een casemanager, iemand die zorgt dat de informatie boven water komt i.p.v. dat je dit zelf moet gaan halen en eerst langs alle lijnen support moet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle antwoord op je vragen.

exactonline aanpassen zodat in je meerdere schermen tegelijk kan kijken.

Pluspunten

makkelijk bereikbaar en klantvriendelijk

eerder update geven als er een verbetering is gedaan tijdens een pilot periode

Pluspunten

- Duidelijk programma om mee te werken - Chatservice van helpdesk werkt geweldig - Makkelijk dat accountant mee kan kijken

Pluspunten

Mocht er iets mis zijn, wat niet veel voorkomt, is er altijd de deskundig hulp van de helpdesk. Die helpen je zo weer op weg.

Ik zou op dit moment geen verbeter punten weten.

Pluspunten

Toegankelijke software Gebruikersvriendelijk

Mogelijkheden met andere software niet altijd helder

Pluspunten

wordt duidelijk geholpen via de chat

op dit moment geen verbeterpunten.

Pluspunten

Makkelijk systeem, goed bruikbaar.

Ik mis het gedeelte waar je makkelijk notities kunt neer zetten bijvoorbeeld als je gebeld hebt naar aanleiding van een openstaande factuur. Dit kan wel door middel van taken maar dit zijn te veel handelingen en daardoor te veel werk.

Pluspunten

Software is zeer gebruiksvriendelijk. Servicedesk is zeer goed bereikbaar en komen snel met antwoord cq oplossing.

Wat mij betreft nu geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle response tijden op vragen over applicatie

Richt project module verder in met specifieke project management onderdelen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het is online.

Verschil tussen Exact (oude, geinstalleerde versie) en Exact online is erg groot! Door de uitgebreidheid van het pakket is het soms moeilijk om de juiste weg te vinden. Ik vind het geen fjijn systeem. En om bij iedere kasuitgaaf een min voor het bedrag zetten is ronduit een achteruitgang!

Pluspunten

gebruiksvriendelijk goede help-functie

Pluspunten

Zeer goed boekhoudpakket met veel innovatie. Ik kon direct aan de slag, het programma is eenvoudig in gebruik. Het is ZEKER een aanrader.

Pluspunten

Ontzettend klantgericht. Ze ontwikkellen waar de klant behoefte aan heeft en staan altijd paraat om je te helpen met een prettige service/ Daarnaast werkt het programma ook gewoon erg goed.

None

Pluspunten

Altijd en overal je administratie kunnen bijhouden Werkt eenvoudig Goede helpdesk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed overzichtelijk, en redelijk in gebruik

na automatische invoer, beter gemak in de verwerking van de posten en reugvinden van data, etc.

Pluspunten

werk nog niet lang genoeg met Exact om een mening te kunnen vormen, echter hoe meer ik er mee werk, des te interessanter ik het vind worden.

nog n.v.t.

Pluspunten

snel alles invoeren, geen overbodige handelingen, veel overzichten op diverse manieren te verkrijgen

vanuit contactpersonen niet direct mailing kunnen doen (moet via mailchimp=onhandig, werkt niet goed) bij aangemaakte factuur in dezelfde document geen andere documenten kunnen bijvoegen, dus weer extra handelingen nl. factuur eerst printen dan scannen met bijlagen en apart mailen. moet steeds vaker omdat grote bedrijven boekhouding uitbesteden aan instellingen die alles alleen maar via computer uitlezen en verwerken

Pluspunten

Exact Online voldoet aan alle eisen die je als financiële man (administrateur c.q. controller) aan het pakket kunt stellen. De inrichting ervan is heel flexibel en geeft je voldoende ruimte om die informatie te genereren die voor je beoordelingen van de financiële positie noodzakelijk zijn. Mijn ervaring is dat het pakket zeer stabiel is en nooit storingen vertoont.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eenvoudig in gebruik

Pluspunten

Functionaliteit Interface Import/export mogelijkheden Kostenstructuur - schaalbaar

Kostenstructuur - prijs basis te hoog voor entiteiten minder dan 100 transacties Export formats - slechts 1 te bewaren per tabel Excel exports - opmaak instelbaar via template Bankafschrift - regels krachtiger + aantal te vullen Rapportage - V&W rollend 12 maanden

Pluspunten

Efficiënt werken Duidelijke overzichten zou exact online zeker aanbevelen.

Overzichten zijn per jaar in te zien of per meerdere jaren. Voor ons zou het handig zijn als overzichten per 2 jaar in te zien zijn.

Pluspunten

Gebruiksgemak, goede helpdesk.

Bij herhaald bellen over eenzelfde probleem dat nog niet opgelost is zou het fijn zijn om dezelfde medewerker zelf te kunnen bellen met een direct nummer.

Pluspunten

Helpdesk We moeten het wel meer gaan gebruiken

Het idee is dat het overzichtelijker kan, sneller bij de info terecht kunnen komen.

Pluspunten

overal en altijd toegang tot administratie en lopende zaken

opvolging op vragen en verzoeken kan beter. te veel belooft tijdens verkoopgesprek, wat later niet kon worden gerealiseerd.

Molengraaffsingel 33

2629 JD Delft

Over Exact

Cloud business software for SMEs and their accountants. Numbers are the key to any business. Having the right numbers allows you to manage costs, improve efficiency and grow. More than 400,000 businesses and accountants are already using our innovative cloud-based software to manage their numbers. Come on in and see what Exact can do for you.