Pluspunten

Altijd en overal kun je bij je administratie. Een overzichtelijk pakket met vele mogeiljkheden

Inlezen van bankafschriften beperkt zich nu alleen tot de regels. Bijlagen van afschriften moet je altijd los inlezen, dit is erg tijdrovend. Inlezen inclusief juiste bijlage zou mooi zijn! Een mogelijkheid om een budgetscenario in te voeren met meerdre kostenplaatsen en daarmee 1 lijst uit te kunnen draaien.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op iedere PC werken aan je administratie. Je boekhouder of accountant kan online met je meekijken.

Jammer dat Exact Online Starter is afgesloten voor gescande inkoopfacturen als die dienst wordt verricht door een ander bedrijf dan Exact. Daarmee vervalt voor mij ieder nut om Exact Online Starter te hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Online; altijd beschikbaar Betrouwbaar Handige app beschikbaar Veel mogelijkheden Geeft een goed inzicht in de cijfers Veel koppelingen met andere (online) software

Software is erg flexibel en inflexibel tegelijk; er zijn zeer veel mogelijkheden en instellingen zodat het geheel snel onoverzichtelijk wordt. Aan de andere kant zijn bepaalde zaken ook gewoon niet mogelijk of moeten op een ingewikkelde onlogische manier worden uitgevoerd. De standaard gebruiker zal hier minder last van hebben, wil je echter meer uit de software halen dan loop je daar wel tegenaan.

Pluspunten

Goed inzicht in de cijfers, zowel in uren & facturen als in de projectadministratie. Heldere rapportages, alles is te printen/exporteren. Makkelijke manier van invoeren, alleen het nodige is zichtbaar op het scherm (zelf aan te passen). Praktisch, efficiënt en fijn om mee te werken.

Het zou mooi zijn als we onze projectkosten direct kunnen koppelen aan de inkoopkosten, nu moeten we kosten twee keer invoeren, dat is tijdrovend.

Pluspunten

Zeer gebruiuksvriendelijk

Pluspunten

Handig in gebruik en goede helpdesk

Pluspunten

gebruiks vriendelijk

boekingen per regel (aantal boekingen) weergeven

Pluspunten

Duidelijk en heel overzichtelijk, veel mogelijkheden.

Het zou makkelijk zijn om 2 schermen naast elkaar te kunnen openen zodat je niet elke keer uit je scherm moet om iets te raadplegen.

Pluspunten

je kan overal werken. vragen zijn snel gesteld en snel beantwoord.

dat als je een factuur aan het boeken bent ook even op de kaart kan gaan kijken zonder uit de boeking te hoeven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- alle pakketten in 1 systeem Crm, financieel, projecten - voldoende updates - mogelijlheden voor trainingen (gezien tijdsaspect nog niet gedaan)

- het is zo uitgebreid dat het veel tijd vraagt om het te doorgronden - nadeel dat de tweede gebruiker niet op de app tijd kan schrijven - geen fin. Achtergrond dus wat logisch is in handleidingen etc mis ik nog wel eens met ondersteuning van afb of links naar de plaats in applicatie zelf

Pluspunten

Exact Online onderscheid zich in: snelheid, stabiliteit, functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid!

Consistentie in rapportage via de cockpit

Pluspunten

Exact online is makkelijk in gebruik en geeft direct inzicht in mijn financiën. Koppeling met onze banken bespaart enorm veel tijd. Support is kundig en reageert snel. Exact zorgt ervoor dat ik mijn bedrijf kan besturen met up to date informatie.

Debiteuren en crediteurenlijsten zonder BTW en van hoog naar laag kunnen sorteren zou makkelijk zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vrij toegankelijke trainingen. Chat, telefoon en mail voor helpdesk --> handig al die manieren.

Salarisadministratie loopt vaak achter (tarieven onjuist bijv) en is lastig op te lossen. Helpdesk salarisadministratie duurt altijd lang voordat een passend oplossing is geboden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

met uitzondering van de lay out is redelijk eenvoudig, tenminste als je het begrijpt

Als de vertegenwoordiger is geweest en verkocht is niemand die de moeite neemt om de klant te bellen of langs komen om te vragen of alles naar wens is en/ of ergens kan nog geholpen worden

Pluspunten

Snel, heel erg inzichtelijk, duidelijk

Nu geen

Pluspunten

Snel, toegankelijk en makkelijk in het gebruik.

voor mij op dit moment niet van toepassing

Pluspunten

Overzichtelijke menustructuren Goede bereikbaarheid helpdesk via diverse mogelijkheden Goede terugkoppeling bij vragen/ problemen

Enig nadeel, updates geven niet altijd een meerwaarde voor ons maar worden wel automatische doorgezet. Maar voor een ander bedrijf kan het natuurlijk wel een meerwaarde zijn.

Pluspunten

Pakket wordt goed ontwikkeld, hele fijne en accurate klantenservice, duidelijk en helder. Klant en oplossingssgericht.

Pluspunten

het gemak van geen backup te maken

soms is de menu structuur niet duidelijk

Pluspunten

Gebruikersgemak Goede helpdesk

Molengraaffsingel 33

2629 JD Delft

Over Exact

Cloud business software for SMEs and their accountants. Numbers are the key to any business. Having the right numbers allows you to manage costs, improve efficiency and grow. More than 400,000 businesses and accountants are already using our innovative cloud-based software to manage their numbers. Come on in and see what Exact can do for you.