Laden reviews...
Review overzicht
18 December 2023
Ashley
Vlaardingen
Kwalitatief goede schoenen en mooie modellen! Prijs is soms wel stevig en assortiment zou van mij wel wat breder mogen zijn. Dan zou ik nog vaker een nieuw model kopen!
26 June 2023
Peter
Middelburg
Mooi design en super comfortabel
19 June 2023
Steven
Hal
Ik heb intussen al drie Vico's in gebruik en ben zeer tevreden. Goede service en leuk klant contact in de shop in Rotterdam
19 June 2023
Ian
Apeldoorn
Ze zijn bij VICO altijd vriendelijk en maken een gezellig praatje terwijl je schoenen aan het passen bent, zeker een aanrader.
10 January 2023
Nicky
Capelle aan den ijssel
Eigenaren met passie voor het vak! Kan weer een tijd vooruit met deze mooie nieuwe schoenen
2 April 2022
Maarten
Rotterdam
Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van organische materialen zoals kurk.
14 September 2021
Thomas Van der Blom
Krimpen aan den IJssel
1 van mijn weinige schoenen die ik vrijwel bij elke gelegenheid kan dragen. Ze hebben een goede pasvorm en lopen heerlijk! Na 4 jaar zit er echter een gat in de zool (heb ze ook flink afgelopen moet ik zeggen), maar zelfs bij nat weer of in de sneeuw kies ik alsnog het liefst voor een natte sok, dan voor een andere schoen. Zojuist mijn 2e paar besteld!
8 March 2021
Laurens Frankhuisen
Tiel
De schoenen die ik had besteld zijn van zeer goede kwaliteit, en gaan erg lang mee. Ook zijn ze erg stijlvol. Ik moest ze wel eerst inlopen, maar al vrij snel liepen ze optimaal!
3 February 2021
Manon
Hellevoetsluis
Hat alles wunderbar gepasst;
30 October 2020
Norbert
85077 Manching
Zeer leuke collectie schoenen, niet alledaagse modellen, zowel sportief als (casual) chique te dragen. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel
14 September 2020
Niets op aan te merken
11 June 2019
Thijs
Rotterdam
Pluspunten
Snelle levering, goede schoenen!
3 April 2019
anoniem
Positive
Excellent shoes and delivery to UK works well. the Archive sale is always great value and can't be missed. So smart.
SuggestionsMy address label to UK could be better set out as per the details on my account but the courier knows me so not such a problem.
28 February 2019
Mike
Stratford upon Avon UK
Positive
Fantastische pasvorm! En voor elke outfit een geschikte herenschoen
29 January 2019
Hans Bais
Rotterdam NL
Pluspunten
In de winkel nemen ze alle tijd voor je. Zeer bevlogen. Hele goede service. Aanrader!
Marianne van Steenhuijsen
Naremdrecht
Positive
Leuke mannen schoenen van goede kwaliteit waar je erg lang mee kan doen. En warm voor de winter. Voor vrouwen voor sneaker modellen.
SuggestionsMeerdere modellen voor vrouwen
Lisa
Nederlands
Pluspunten
Mooie handgemaakte schoenen voor zowel mannen en vrouwen. Super vakkundig en vriendelijk personeel!
Tess
Barendrecht
Pluspunten
Laatst weer 2 paar schoenen gekocht, koopt al jaren bij VICO. Geweldige bediening en service.
Verbeterpuntenn.v.t.
Hans
Rotterdam
Pluspunten
Vico schoenen zijn heel stijlvol, een absolute verademing vergeleken met de gangbare damesschoenen. Geschikt voor werk, stoer en tegelijk sportief. De modellen variëren van veelzijdige basics tot opvallende smaakmakers. Nooit tuttig en het allerbelangrijkste: ze zitten zo lekker!
VerbeterpuntenToegegeven, de schoenen zijn niet goedkoop. Verdiep je in het verhaal erachter, dan weet je: je krijgt waar je voor betaalt.
Femke
Capelle aan den IJssel
1 March 2018
sebastiaan
Amsterdam
Positive
The best company for footwear! I own probably 10 pairs, first bought from an independent company from the UK now buy online.
1 March 2018
Andrew
UK
Pluspunten
Mijn schoenen van Vico hebben fijne pasvorm, zijn geschikt voor bijna elke outfit, lopen heerlijk (na een dag dragen zitten ze nog steeds lekker), zijn tijdloos, maar hip en ik ga ze zeker jaren dragen.
5 November 2017
Lindemarie
Oud-Beijerland
Positive
Fast delivery, nice Mail communication, where they agreed to keep one pair of another size aside until my girlfriend was able to try the ordered size
31 July 2016
Thomas