Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Pluspunten
Snelle levering. Mooie producten.
VerbeterpuntenGevoeligheid materiaal voor viesigheid
26 July 2016
anoniem
Positive
Eenvoudig te bestellen, snelle levering en onderscheidende schoenen
Ton van Loon
Moordrecht
Positive
Door foutieve adressering kwam mijn pakket vele malen later. Goed contact met de klantenservice gehad en toen 50 Euro teruggegeven. Hele nette oplossing en nette manier van te woord staan.
SuggestionsEven goed opletten bij de adressen
Leeuwarden
Snelle levering, mooie schoenen
Jorien
Utrecht
Top klantenservice
SuggestionsOrders naar het juiste adres sturen
Thijs
Almere
Positive
Trendy, stijlvol, website bestelling top, geen verzendkosten en goede aanbiedingen. Winkel is mooi.
SuggestionsVerkoop andere artikelen dan schoenen komt eraan, super! Ik hoop op verschillende tassen en portemonnees.
Yvon
Capelle aan den IJssel
Positive
Mooie producten en duidelijke communicatie
Frank
Nieuwekerk
Positive
Ik ben vanaf nu een vico fan. Super mooie schoenen en ze lopen echt zo lekker!
SuggestionsHoe komt het dat ik nu pas van Vico hoor
Amsterdam
Positive
Gebruikt mooie materialen, maakt mooie dingen. Zeer klantvriendelijk, top service!
SuggestionsBreng de Marlybone schoenen (Denim) opnieuw uit. Krijg nog steeds zo veel goede reacties als ik deze schoenen draag. Daarbij lopen ze echt heerlijk. Heb de Marlybone in diverse kleuren, maar een nieuwe release zou top zijn!
Willem
Beste William,
Wij danken jou voor de feedback! Op dit moment ziet het er niet naar uit dat de Marlybone snel zal terugkeren. Maar u heeft ons zeker wel weer enthousiast gemaakt om de tekeningen van toen nog eens terug te halen om mogelijk in de toekomst weer uit te zetten of te combineren.
Mvg,
VICO Support team
Klant
Christian
Eindhoven
Snelle levering kwalitatieve producten
SuggestionsVeters van de schoenen verslijten zeer snel. Dit is volgens mij te wijten omdat de bovenste ogen waardoor de veters glijden niet glas is
Tom
Beste Tom,Wij sturen jou graag nieuwe veters. Laat ons aub per mail ([email protected]) weten welke kleur veter je wenst te ontvangen.Mvg. Vico Support Team
Positive
Mooie schoenen, snelle reactie op vragen en snelle bezorging
SuggestionsMaat van de schoenen week af van eerdere modellen. Een paar jaar terug kocht ik maat 45. Nu met bestellen was maat 45 ruimschoots te klein. Dat was teleurstellend
Utrecht
Positive
Producten zijn van top kwaliteit. Ik heb inmiddels 5 paar schoenen van vico. De eerste kocht ik 3,5 jaar geleden en lopen nog prima! Belangrijker nog is dat ze mooi zijn.
SuggestionsContact gegevens. Vorige keer waren mijn schoenen niet goed bezorgt. Gewoon het goede huisnummer ingevuld (later ook gechecked in bevestigingsmail) maar naar compleet ander huisnummer gebracht. Contact gezocht met vico, maar dat kon alleen via mail en duurde een paar dagen voordat ik een reactie kreeg. Wat ook alleen een reactie was dat het verstuurd was. Gelukkig door oplettende buurtbewoner is pakje paar dagen daarna terecht gekomen. Maar de boodschap hierachter is: probeer beter bereikbaar te zijn in dit soort gevallen.
Jeff
Nijmegen
Beste Jeff, Bedankt voor jouw feedback. Het telefoonnummer hebben we direct toegevoegd op de contactpagina (https://vico-movement.com/contact/).Mvg. Vico Support Team
Goudsesingel 60
3011 KD Rotterdam