Laden reviews...
16 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de duidelijke website, snelle levering en goed ingepakte bedankjes. Verschillende reviews benadrukken een snelle en vriendelijke klantenservice bij eventuele problemen. De algehele ervaring wordt als betrouwbaar en plezierig omschreven, met herhaalde aanbevelingen van tevreden kopers.
Bestelling ging goed. Netjes thuis afgeleverd op de afgesproken datum.
7 July 2026
Jacqueline
De bilt
Voor de dag van de schoonmaak hebben we voor onze medewerkers iets kleins besteld. Super goed geholpen om de snoepdoosjes te personaliseren. Het uitresultaat ziet er ook heel leuk uit!
11 June 2026
Schoonmaakservice Flevoland
Lelystad
Dit was de eerste keer dat ik hier wat heb besteld. Duidelijke website, snel geregeld en op de aangegeven dag geleverd. Als ik een verbeterpuntje mag aangeven, dan is het dat ze goed moeten kijken of de inhoud in de wikkel blijft zitten. Ik had de bliembommetjes besteld maar er lagen er verschillende los in de doos.
22 April 2026
Renate
Veldhoven
Nadat onze eerste bestelling niet helemaal naar wens verliep is er alles aan gedaan om het aanvankelijke probleem op te lossen. Dit is naar volle tevredenheid gebeurd.
26 December 2025
Adri
Woerden
Super blij met de mooie chocolade doosjes! Snelle levering! Heel blij mee, alles netjes ingepakt! Raad dit bedrijf zeker aan voor leuke bedankjes! Heel erg bedankt
24 December 2025
Esra
Beverwijk
Je cherchais un cadeau original et simple pour ma société et je l'ai trouvé chez locobrands sous la forme de voeux/ batonnets scintillants Locabrands m'a aidé pour le design. Tres bien
10 December 2025
Vincent
Wemmel
Mooie kerst presentjes
8 December 2025
MaxSkinCare
Langenboom
Bij het bestellen kreeg ik direct hulp om de bestelling correct te kunnen plaatsen. De koekjes met mijn persoonlijk logo waren perfect op tijd en..... ze waren erg lekker en zeker origineel!
18 November 2025
patty
vremde
De bedankjes die we hebben besteld voor onze trouwdag zagen er echt heel leuk en keurig uit en zijn met veel dankbaarheid ontvangen. Nogmaals heel erg bedankt, Vriendelijke groet Fam Postma
8 November 2025
Jetze
Wagenborgen
Ik ben goed geholpen met het creëren van een leuk cadeautje met logo. En alles is volgens afspraak geleverd
6 November 2025
Inge
Stadskanaal
De chocolaatjes waren heerlijk en de zelfgemaakte wikkel zag er perfect uit. Snelle levering en een klantenservice die snel reageert.
2 November 2025
Karen
Haarlem
Snel en ditect contact waarbij meegedacht wordt over wensen en mogelijkheden. Daarin heel erg flexibele houding.
27 September 2025
Filoanalyse Keuning
Rhenen
Bedankt Thnx
24 September 2025
Tnv Adrie
‘s-Hertogenbosch
Inloggen ging niet vlot. Wel goed geholpen. Chocolaatjes waren goed. Wel iets kleiner dan verwacht
23 September 2025
Riëtte
Silvolde
Heel leuk om als bedankje te geven. Kaartjes zien er mooi uit!
15 September 2025
Niki
Voerendaal
Zeer tevreden, mooi gemaakt, goed geholpen bij het bestellen, zeer correct geleverd. Echt een aanrader!
3 September 2025
Cindy
België/schelle
Ik had een spoedbestelling. Ik heb ze gebeld en kreeg een super aardige mevrouw aan gelijk die gelijk mee ging denken. Ze ging overleggen met haar team en werd binnen 3 minuten teruggebeld. Het zou geregeld worden. Ik heb mijn order geplaatst, volgende dag had ik mijn bedankjes in huis! Blij!
6 June 2025
Maria
Lima
Wat een mooie review, dankjewel! We doen altijd ons best om snel te schakelen en mee te denken met onze klanten.
zeer tevreden over mij aankoop. Goede communicatie en prijs/ kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader!
31 May 2025
Laura
Broek op Langedijk
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
De eerste indruk was een hele goede!!
3 March 2025
Fabienne
Amstelveen
Goed om te horen dat je een goede eerste indruk hebt ervaren!
Erg leuk om je trouwkaart op een hoesje te zien om een chocolaatje. Dit was/is echt en top cadeautje voor onze trouwdag. Een leuke herinnering en bedankje voor al onze gasten.
27 February 2025
Cisca
Zeist
Dank je wel! Het was ons een genoegen om jullie speciale dag nog specialer te maken!
Goede dienstverlening, vlotte levering en een mooi / lekker resultaat!
29 January 2025
Kristien
Hasselt
Blij dat je tevreden bent! Top!
Zeer netjes aangeleverd, vriendelijk geholpen bij contact via mail!
28 January 2025
Rene
Simpelveld
Bedankt voor je lovende woorden, dat waarderen we enorm!
Onze geboortekaartjes hier besteld, de changecards zelf ontworpen. Dit is op vraag bekeken door de grafische ontwerpers en aangepast, waarna telefonisch en mail contact is geweest en er nog wat aanpassingen zijn gedaan. Je kreeg een nieuwe proefdruk via de mail. Pas toen wij helemaal tevreden waren werd de bestelling doorgevoerd. Echt top service en iedereen is vol lof over de kaarten!
27 January 2025
Johan/Yvonne
Harderwijk
Super om te horen!
De kaart en foto was van mooie kwaliteit ( mag natuurlijk ook wel voor die prijs) echter kwam de confectie al uit de verpakking voordat het geopend was en toen de kaart geopend werd schoot de kaart er niet uit, maar plopte hij wel in een kubus. Hij deed dus wat die moest doen alleen was het niet de lach of schrik waarop ik gehoopt had en waar de kaart bekend om staat, daarom zou ik hem niet nogmaals kopen.
Beveelt niet aan
26 January 2025
Lysanne
Castricum
Bedankt voor je feedback! We waarderen je eerlijke review en nemen dit ten harte. We zullen intern bespreken hoe wij dit voortaan kunnen voorkomen en het product verder kunnen verbeteren.
I wilde last minute nog een Kerst geschenk voor mijn klanten. Allereerste contact was met Birgitta, wat een vrolijke, vriendelijke en behulpzame vrouw. Alles was tot in de puntjes geregeld. Zou dit bedrijf bij iedereen aanraden!
24 January 2025
Eline ~ Fit-Biz
Wouw
Jouw tevredenheid maakt onze dag!
LocoBrands BV is het overkoepelende bedrijf van:
Thnx
voor de leukste gepersonaliseerde bedankjes, kaarten en cadeaus.
Candy Print Factory
voor gepersonaliseerd bedrukt snoepgoed voor de zakelijke markt.
LocoMail
voor unieke direct mailing.
Zonnebaan 34
3542 EE Utrecht