Goedemiddag Mats, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! Daar worden we blij van :-) Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Goedemorgen! Top, daar zijn we blij mee. Bedankt voor uw beoordeling :-) Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Goedemorgen Aarti, Super! Daar worden we blij van. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Hi Linda! Goed om te horen dat we je alsnog snel van dienst konden zijn. Hopelijk tot snel in onze webshop :-) Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Goedemorgen Margo, Bedankt voor uw beoordeling. We hopen u snel terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Goedemiddag Cinthia, Wat fijn dat we met snel schakelen alsnog op tijd waren voor uw bestelling. Bedankt voor uw vertrouwen in onze producten en levering. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Goedemorgen Jan, We zijn blij met uw beoordeling van onze service en producten! We wensen u een fijne dag toe :-) Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Hi Asti! Wat goed, fijn om te horen :-) Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Goedemorgen Barry, Wat top dat de bestelling is bevallen! Bedankt. Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Goedemiddag Karin, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Ik wens u een fijn weekend toe. Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Hallo Mandy, Bedankt voor uw hoge beoordeling. Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Goedemiddag Liesje, Wat fijn! Bedankt en wie weet zien we u nog eens terug in onze webshop :-) Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Goedemorgen Cindy, Super, dat is fijn om te horen! Hopelijk tot snel in onze webshop! Vriendelijke groet, Team LocoBrands
Beste Hilda, Bedankt voor uw bericht en uw positieve beoordeling. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Goedemorgen Jade, Super dat onze service en de bestelde producten zo in de smaak zijn gevallen! Daar worden we blij van :-) Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Goedemorgen Mark, Bedankt voor uw bestelling bij ons. Gelukkig hebben we de drukfout snel en naar uw tevredenheid op kunnen lossen. Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Hoi Jolijn, Top! Fijn om te horen. Veel plezier met de bestelling :-) Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Goedemorgen Patrick, Bedankt voor uw beoordeling. We hopen u snel terug te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Goedemorgen Erna, Wat een hoge beoordeling! Dat doet ons goed. Veel plezier met uw bestelling Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Goedemorgen Niels, Wat fijn om te horen! Hartelijk dank :-) Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Goedemorgen Bert, Bedankt voor uw hoge beoordeling. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Goedemorgen Wanda, Bedankt voor de uitgebreide beoordeling, dat maakt ons blij! Ik wens u een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Beste Anne & Frans, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat uw bestelling goed bevallen is. Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
Beste Suzanne, Wat fijn om te horen dat onze service en producten u goed zijn bevallen. Hopelijk zien we u nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Team LocoBrands
LocoBrands is de overkoepelende B.V. voor de volgende merken: - LocoMail, voor unieke direct mailing. - LocoMix, voor bedankjes & kaarten voor elke gelegenheid! - Candy Print Factory, voor gepersonaliseerd bedrukt snoepgoed voor consumenten en de zakelijke markt.