Pluspunten

SUPER mooi bedankjes voor onze trouw en een snelle levering toptoptop bedankt voor alles iedereen vond het mooi

Er is zeker niks dat jullie kunnen verbeteren want het was gewoonweg TOP

Pluspunten

Snel en het eindresultaat is geweldig. We zijn hier heel erg blij mee.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles zag er keurig uit en werd snel geleverd.

Lint was in eerste instantie niet meegeleverd, werd na navraag wel meteen nagestuurd. Er zit geen instructie bij over hoeveel papieren zakjes er gevuld moeten worden met 1 plastic zakje pepermuntjes - dat zou wel handiger zijn.

Pluspunten

alles perfect verzorgd i.v.m. de warmte gewacht met versturen tot temperatuur gezakt was

Pluspunten

Locomix stelde zelf de oplossing voor om zeker te zijn van een tijdige levering. Fantastische service !!

Pluspunten

super service, we wilden een geboortebedankje sturen als geboorte kaartje met wat extras, LocoMix heeft goed mee gedacht en dit mogelijk gemaakt.. fijn!!!

Pluspunten

Super communicatie per e-mail.

Pluspunten

Snelle service - mooie afwerking

Pluspunten

Snelle levering. Kleuren aangepast precies zoals verwacht.

Pluspunten

heel goede communicatie!!

ik had bij de cafe noirs veel kapotte koekjes in 1 zak, misschien duidelijker aangeven dat het best wel breekbaar is en de doos met meer zachtheid dient behandeld te worden.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, goed assortiment

Pluspunten

Het bestelde artikel was prima in orde.

Pluspunten

Mooi verpakt de pepermunt rolletjes Goed leesbaar,

Een voorbeeld van de rolletjes om te zien hoe ze er opgerolt uit zien. Dan kunnen ze zien hoe de tekst valt

Pluspunten

Snelle communicatie, Goede hulp bij afhandelen fouten in bestelling.

Soms is de site niet overzichtelijk, waardoor er twijfels kunnen ontstaan bij de bestelling. (bv. We hadden kleine mint to be muntjes voor ogen en hadden blijkbaar een proefdruk van de grote gekregen door onduidelijkheid op site. Dit werd perfect opgelost door klantendienst)

Pluspunten

De fijne duidelijke en prettige medewerker aan de telefoon. Het was ook fijn dat we de wikkels niet zelf hoefden te plakken.

niks.

Pluspunten

super mooie en goede kwaliteit.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mooi afgewerkt. Ziet eruit zoals op het voorbeeld op de site

vrij duur, kan goedkoper

Pluspunten

Goed ingepakt en mooi gedrukt

Betere instructies over hoe in elkaar te zetten Goede hoeveelheid knolletjes leveren

Pluspunten

Ik was eigenlijk te laat met bestellen, maar de mensen van LocoMix dachten heel goed met me mee. Uiteindelijk zelfs een dag te vroeg geleverd en de doosjes waren perfect!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kleur van de uitgekozen wikkel is goed. Ziet er hetzelfde uit als online gezien.

De chocolaatjes zijn wel heel erg klein(plat). Dat viel toch tegen.

Pluspunten

De bestelling ziet er netjes en verzorgd uit. Aflevering binnen aangegeven tijdslijn. Wij zijn blij met het eindresultaat van onze pepermuntrolletjes.

Zonnebaan 34

3542 EE Utrecht

Over LocoBrands B.V.

LocoBrands BV is het overkoepelende bedrijf van: LocoMix voor bedankjes & kaarten voor elke gelegenheid! THNX voor de leukste gepersonaliseerde bedankjes en cadeaus. Candy Print Factory voor gepersonaliseerd bedrukt snoepgoed voor de zakelijke markt. LocoMail voor unieke direct mailing. De winnaar van de review winactie van de maand Januari is bekend! Kijk hiervoor op https://www.thnx.eu/nl/review-winactie/