1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het ontwerp is leuk.

De wikkels om de blikjes die ik bestelde waren bijna allemaal losgelaten en enkele zaten er lelijk=niet strak of recht omheen. De lijm oo de plakstrip plakte niet voldoende. Zo wie zo maar helemaal gezien ik ervoor betaalde om het geheel kant en klaar geleverd te krijgen echt niet oké! Ik ben benieuwd naar jullie oplossing!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling proefdruk

Tip: geef aan hoe de chocolade kadootjes goed te bewaren zijn voordat die uitgedeeld worden bv bewaren in koelkast en 1 dag voor gebruik daar uit halen of bewaren op een koele plek tot gebruik.

Pluspunten

Op tijd geleverd. Alle doosjes mooi ingepakt. Supergoede service! Wanneer we het ontwerp doorstuurden, kregen we meteen antwoord dat het lettertype wat te klein was. We kregen de kans om dit in orde te maken, dus heel goede klantenservice!

Enkele doosjes waren wat ingedeukt.

Pluspunten

Super snelle services, bij problemen bellen ze spontaan op.. toffe ideeën, tot in de puntjes afgewerkt. Een echte aanrader

Geen enkele

Pluspunten

Vlot overleg, zodat alles perfect afgewerkt is.

Pluspunten

Ontzettend snelle reactie en levering. Digitale proefdruk zat ook heel snel in mijn mail. Top!

Pluspunten

Snelle levering, Alles zit er in wat nodig is.

Pluspunten

Mooie bedankjes! Leuk dat voor de doe-het-zelvers alles erbij zat (lijmstick ed). Ik bestel zeker opnieuw!

Pluspunten

Snelle service! Goede kwaliteit!

Pluspunten

Prachtige kaartjes, supersnelle levering!

Pluspunten

Snelle service, veel mogeliijkheden. Gratis proefdruk zodat je weet hoe her er uit komt te zien.

Pluspunten

Snelle levering, exact van wat er werd verwacht.

Levering => doos van slechte kwaliteit, alles viel door de doos heen.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

doosje kleiner uitgevallen dan verwacht

Pluspunten

Snelle service, goede klantvriendelijkheid, behulpzaam

Pluspunten

Super geregeld, alles mooi overzichtelijk verpakt.

Geen handleiding voor het in elkaar zetten. Er zaten bijvoorbeeld per gietertje blijkbaar 2/3 bloembolletjes bij, maar er werd nergens aangegeven hoeveel er per gietertje verpakt konden worden. Na eerst in elk gietertje 1 bolletje te hebben gestopt hield ik er best veel over.

Pluspunten

Leuke bedankjes voor onze bruiloft. Gunstig geprijst en snelle levering

Het zou fijn zijn als er ook een 2e regel met tekst op het lint kan. Zo kunnen bij een bruiloft ook de evt kinderen er op komen. Tevens laat bij de tekst editor ook mogelijke symbolen zien, waardoor je niet eerst hoeft na te vragen of en hoe het kan

Pluspunten

Leuke bijzondere kaarten en een persoonlijke en nette service!

Pluspunten

snelle proefgeding en vlotte afwerking

Ik had de potjes wel iets groter verwacht maar ze zijn zo ook heel leuk en lief erbij zo klein

Pluspunten

Snelle reacties op mail of telefonisch contact. Mooie uitnodigingen. Handig, makkelijk en begrijpelijk bestelproces.

geen

Pluspunten

Vlotte service, snel geantwoord, snelle levering

Site niet helemaal duidelijk en overzichtelijk.

Pluspunten

Verwachtingen werden voldaan. Identiek als de proefdruk.

Zonnebaan 34

3542 EE Utrecht

Over LocoBrands B.V.

LocoBrands BV is het overkoepelende bedrijf van: LocoMix voor bedankjes & kaarten voor elke gelegenheid! THNX voor de leukste gepersonaliseerde bedankjes en cadeaus. Candy Print Factory voor gepersonaliseerd bedrukt snoepgoed voor de zakelijke markt. LocoMail voor unieke direct mailing. De winnaar van de review winactie van de maand Januari is bekend! Kijk hiervoor op https://www.thnx.eu/nl/review-winactie/