Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Prima en op tijd geleverd. Gewoon zoals het hoort.
28 December 2022
Ronald
Spijkenisse
Easy to place an order from Canada to be delivered in Amsterdam. Thank you!
25 November 2022
Gayle
Toronto
100% tevreden
23 November 2022
Cees
Nijmegen
Vlug geleverd aan correcte prijs,
7 November 2022
Carmen
Maarkedal
Van bestelling tot aflevering alles helemaal prima geregeld
28 September 2022
Rini
van Ophem
Ik ben blij met de sandalenshop. Het pakket zag er keurig uit en was er binnen 3 dagen.
20 September 2022
Marja
drechterland
Goede service gratis verzending prima
9 September 2022
Hennie
Helmond
Uiteindelijk goede levering en omruiling maar geen reactie van Sandalenshop op mijn twee e-mails daarover en ze waren ook niet telefonisch bereikbaar. Daardoor was ik ruim een week ongerust. Dat kan beter!
5 September 2022
Anne
Gouda
Heb alles goed ervaren
26 August 2022
Rene
van Goethem
Vond het een beetje lang duren voor ik het binnen kreeg gelukkig paste ik de Birkenstocks en hoefde het niet terug. Zitten heerlijkkkk
22 August 2022
Ilonka
Den Haag
Snelle en adequate levering
15 August 2022
Saskia
Lelystad
Bericht dat sandalen afgeleverd waren maar dat waren ze niet. Gebeld en iemand zou het uitzoeken en bericht sturen. Niets gehoord. Weer bellen. Toen bleek dat ze bij de aflevering post lagen. De mensen daar vonden ze eerst niet maar bleek dat ze onder een voornaam stonden. Dus nu heb ik ze na een week.
Beveelt niet aan
5 August 2022
Irene
Domburg
Hallo Irene, spijtig dat u de schoenen te laat hebt ontvangen.
U heeft uw bestelling gedaan op de 24ste om 20;00 uur, en de 25ste zijn ze verstuurd.
Dus bij ons is het allemaal goed gegaan.
Uw kritiek gaat eigenlijk over de DPD, zij hebben denk ik in de de boel vertraagt, echter zie ik dat u in het veld van het huisnummer ook een telefoon nummer heeft getypt, hierdoor heeft de DPD het pakket niet kunnen leveren omdat ze simpelweg niet de juiste adres gegevens hadden
jammer dat wij de schuld van u krijgen terwijl we ons best doen de schoenen zo snel mogelijk te versturen.
maar dus door een foute invoer van uw kant liep het dus vertraging op.
ik hoop dat u desondanks wel lekker loopt op de birkenstock slippers.
met vriendelijke groet,
Sandalenshop
Great!
1 August 2022
Kerstin
Arnhem
Heel goed en kundig, sandalen lopen heerlijk. Mijn dochter wil ook langskomen.
28 July 2022
Anne Marie
Amsterdam
De maat was niet goed, de kleur was niet goed en het was een ander model
Beveelt niet aan
26 July 2022
Anneke Mom
Hoenderloo
Hallo Anneke,
dat zijn nogal wat fouten die er dan gemaakt zijn.
wellicht is uw order met die van iemand anders verward, dat ga ik uitzoeken.
u heeft de arizona wit maat 43 besteld in materiaal birkoflor.
ik heb nog geen retour zending van u gezien, maar ik neem aan dat als en de kleur, en de maat en het model niet goed is dat we ze retour zullen krijgen. ik zal er voor zorgen dat u uw geld retour krijgt of alsnog de juiste opgestuurd krijgt.
excuses voor het ongemak.
Helaas duurde het lang voordat ze er waren
25 July 2022
Wilma
Overveen
Prima optijd. Alleen schoenen vallen kleiner dan aangegeven
18 July 2022
desiree
Amsterdam
Heerlijke sandalen, maar ik moest ze wel ophalen bij het servicepunt omdat de bezorger verzuimde aan te bellen.
13 July 2022
Yvonne
Zaltbommel
Heel fijn dat jullie de lere yara bruin nog hebben. Ik hoop dat jullie ze in assortiment houden. Want ik leef al 8 jaar op deze sandalen. Wou dat ik geld had voor nog 1 paar
6 July 2022
Irmgard
Uden
Goede keus en snelle levering
30 June 2022
carla
Beverwijk
Zeer klantvriendelijke medewerkers. Online bestelling was na een dag op te halen in de shop op eigen verzoek.
15 June 2022
Virginia Jane
Haarlem
Goede service!
14 June 2022
Cornelia
Purmerend
Blij met mijn sandalen die er net zou uitzien als wat ik verwachtte toen ik ze op de site zag. De communicatie bij de verschillende stappen van de transactie was helder.
14 June 2022
Sabine
Lebbeke
Levering was sneller dan aangekondigd, verpakking prima, staat van sandalen prima, iets verschil in de lengte van de bandjes, maar een kniesoor die daar op let. Ben blij met ze.
8 June 2022
Mirjam