Uitstekend!
Juiste info en snelle levering, alles correct!
31 May 2022
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 3.357 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Juiste info en snelle levering, alles correct!
31 May 2022
Katrien
Nijmegen
26 May 2022
Mennie van Reeuwijk
RIED
Snelle levering en product zoals verwacht. Ik had eigenlijk sandalen in een andere kleur besteld, maar werd meteen de volgende dag gebeld met de vraag of dat een andere kleur ook goed was. Op deze vraag heb ik vervolgens per e-mail geantwoord en hierna zijn de sandalen naar mij opgestuurd. Er zat zelfs nog een mooie aluminium waterfles in de doos. Bedankt voor de goede service!
24 May 2022
Else
Amsterdam
Na lang zoeken hier eindelijk de schoenen gevonden die verder overal zijn uitverkocht - heel blij mee! Fijne service :)
17 May 2022
Natasha
Amsterdam
Bestelling werd binnen 2 dagen verzonden. Duidelijke omschrijving en foto op website dus keeeg precies dat wat ik had besteld
17 May 2022
Jacqueline
RotterdAm
Dik tevreden. Snelle bezorging.
2 May 2022
Lidy
Apeldoorn
Goede kwaliteit snelle levering
30 March 2022
Ehhvg
Ommen
Keurig geregeld allemaal, slippers zijn mooi, niet te duur, netjes bezorgd
21 February 2022
Gerry
Zoetermeer
Duidelijke website, goede prijzen, snelle levering .
7 February 2022
Gert
Alkmaar
gewoon goed
24 January 2022
Atlas
Diemen
Bij Sandalenshop vond ik een paar Birkenstocks die elders nog maar moeilijk te vinden waren.
28 December 2021
Wim
Mechelen
Zitten goed, glijden niet in de schoen
24 December 2021
Conny
Ophemert
Deze online shop beveel ik van harte aan
9 November 2021
Huub
2 November 2021
Arman
Amsterdam
Gelukkig was het bestelde paar bij jullie aanwezig. Ze passen en de kleur is zoals te zien is op het plaatje
6 October 2021
namens onze visclub Gerrit de groot
AMERSFOORT
Lekkere warme birckenstock sloffen besteld, keurig verzorgd en geleverd. Heel tevreden.
4 October 2021
Hannie
Soest
Snel en zonder beschadigingen
20 September 2021
Willem-Jan
Leiderdorp
Tijden gezocht naar een bepaald model. Nergens meer te krijgen in mijn maat, maar hier wel! Snel geleverd, keurige afhandeling!
15 September 2021
Tjitske Talsma
Leeuwarden
Ik ben helemaal tevreden met de levering van de bestelde sandalen door de Sandalenshop. De omschrijving op de website is duidelijk en klopt. De levering was snel en volgens omschrijving.
24 August 2021
Barbara
Leiderdorp
De sandalen waren er supersnel. Omruilen van maat small/ normaal naar breed/ normaal was binnen een oaar dagen geregeld. Heel blij met de zachte zool en de mooie kleur.
19 August 2021
Caroline
Dordrecht
De bovenstaande zin zegt het al: de bestelling werd vlot en correct afgehandeld en was zo in huis.
16 August 2021
Mike
Delft
Birkenstock Pisa slippers besteld, 2 paar. Geweldige slipper die ik al jaren draag. Hopelijk blijft deze slipper in de collectie. Bestelling en levering naar wens verlopen.
3 August 2021
Tineke
Deurne
Blij met mijn slipper goede informatie om te volgen en netjes verpakt
19 July 2021
Belinda
Oud Beijerland
Goede wijn behoeft geen krans Snel, keurig, helemaal goed !
14 July 2021
Kiki