3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Pluspunten
Website duidelijk. Bestellen en betalen gaat gemakkelijk. Ook het advies over de maat (smal nemen) is nuttig want de brede zijn inderdaad wel erg aan de ruime kant.
Verbeterpunten1. De foto op de site is anders dan het product: Arizona in suède. Op de foto staat de slipper 'open'. In werkelijkheid valt het suède naar beneden, zodat je de slippers niet snel kunt aantrekken. Om de slipper aan te trekken, moet je je handen gebruiken om de slipper open te houden, of telkens de sluiting los en weer vast maken. Geheel anders dan de Monterey die ik al had, die trek je in een seconde aan omdat hij 'open' staat.
2. De koerier belt aan en vertrekt meteen weer, terwijl er wel iemand thuis was. Vervolgens bellen, wachten, etc, waardoor de levertijd best lang was.
3. Diverse leuke modellen zijn niet leverbaar.
4. Op mijn vraag of de Monterey verzoold kan worden, krijg ik het antwoord dat dit niet wordt gedaan. Prima, maar het zou wel sympathiek zijn als je wordt doorverwezen naar een partij dit dit wel doet (en die zijn er).
5. De prijzen van sommige modellen / uitvoeringen lijken erg hoog t.o.v. de overige modellen.
6. Informatie over materiaal erg summier. Is het bovenwerk van de Monterey van leer of leer met een plastic finish? (daar lijkt het op)