Pluspunten

Snelle service, Vlak na onze reeds betaalde bestelling ging de nieuwe regeling voor verzendkosten in. Zij hebben ons alsnog na ons verzoek laten meedoen aan deze regeling (chapeau).

Pluspunten

De levering , afhandeling en product zijn prima verzorgd. In het algemeen ben ik altijd heel tevreden over mijn Birkenstocks heb nu alleen pech.

Er zit al een flinke scheur in het midden van mijn schoen vind dat dat voor deze behoorlijke prijs toch echt niet mag , heb ze net en heb er een foto van gemaakt.

Pluspunten

Snelle en correcte service vanaf de eerste bestelling.

Pluspunten

Vrij snelle levering

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering! Wel jammer dat deze sandaal toch iets kleiner lijkt uit te vallen dan alle vorige bestellingen, hopelijk past hij mijn zoontje in de zomer nog!

Pluspunten

Alles

Het bezorgen ! Gewoon bij mensen die dicht bij de straat wonen. Geen briefje in de brievenbus. Onze oprij laan was te lang! Geen zin in denk ik ! We waren thuis dus daar licht het niet aan. Dat haalt jullie bedrijf op deze manier naar beneden. Dan is Post.nl toch wat zorgvuldiger.

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

Er is mij keurig te woord gestaan .Bij de slippers die retour zijn gegaan en ik er via de mail niet helemaal uitkwam . TOP

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke site snel geleverd

geen

Pluspunten

passen en zitten en lopen prima

geen

Pluspunten

Afspraak en leveringstermijn nagekomen dus geen verder commentaar maar vind de verzendingskosten te duur

Pluspunten

Snelle levering, prima contact over de kleur die niet geleverd kon worden op dat moment. Wat we wilden was goed te vinden.

Het zou makkelijker geweest zijn als de beschikbare kleuren te zien waren geweest. Nu moesten er drie mailtjes heen en weer gaan voordat de bestelling definitief kon plaats vinden.

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Retour sturen probleem als je geen printer heb, om de streepjescode voor Kiala te printen.

Pluspunten

Gewoon goed, zoals het hoort. Geen gezeur. Op tijd geleverd.

Pluspunten

Goed product

Een week wachten is wel lang tegenwoordig!

Pluspunten

Snelle en correcte levering !!

n.v.t

Pluspunten

Perfect snel geleverd

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

De maat wordt niet duidelijk aangegeven. Ik had maat 43 breedte normaal willen hebben. Die ik ontvangen heb zijn breder.

Sniep 55

1112 AJ Diemen