Pluspunten

Snelle en betrouwbare service, goede overzichtelijke site met artikelen.

volgen van bestelling, na inloggen, moeizaam tot niet te vinden op site, bij bellen goed geholpen.

Pluspunten

Snelle aflevering. Keurig verpakt.

Pluspunten

Ben zeer tevreden over de bezorging van de klompen en lopen heerlijk

geen

Pluspunten

- heel snelle levering - perfect in orde - ziet er heel goede kwaliteit uit!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering op tijd.

Nvt

Pluspunten

levering in orde en snel

Pluspunten

Goede telefonische hulp en snelle levering.

Géén idee, vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Redelijk snelle en in ieder geval goede aflevering!

Pluspunten

Goede service, bij klachten worden ze naar behoren opgelost. Snelle levering gezien het schoeisel uit Duitsland moet komen.

Duidelijk aangeven wanneer een product niet voorradig is. Producten nakijken op schoonheidsfoutjes voordat ze verzonden worden naar de klant. Er is niets te lezen over onderhoudsproducten voor de Birkenstocks, er zou een pagina moeten zijn waarop je deze kunt bekijken en bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelde product. Het was niet per express leverbaar en wist dat het daardoor langer ging duren.

Pluspunten

Goede kwalitei

Snellere levering

Pluspunten

Correcte en snelle levering.Ondanks dat we de kortingscode i.v.m. de sinterklaasactie niet via de mail hebben ontvangen is er toch €5 op onze rekening teruggestort. Prima contact met de klantenservice.

Pluspunten

Netjes verpakt, snelle levering

Pluspunten

Ruime keuze en duidelijke diavoorstelling. Je kan ook zien of er prijsvermindering is op een artikel. Ook een niet te lange wacht tijd

Er word soms aangegeven bij een birkenstock met voetjes normaal of breed, maar meer uitleg zou handig zijn want wat is breed en wat is normaal voor iemand..?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het positieve is eigenlijk een vervolg op het negatieve: toen er namelijk geretourneerd moest worden, omdat de maten niet klopten, ben ik echt uitstekend door de medewerker geholpen. Omdat het een adviesfout (bij Yara moet voor de gewone voet een 'open voetje' geadviseerd en niet het dichte voetje) betrof, mocht ik gratis retourneren. Ook ging de medewerkster in kwestie (José meen ik) direct alles in werking stellen om uit te vinden hoe het zit met de pasvorm van Yara. Ze belde snel terug, ze was voorkomend en meedenkend - kortom, toen het met de bestelling niet goed was gegaan, werd ik daarna wel uitstekend geholpen. Ehm: de slippers/het merk beveel ik wel echt aan, kopen via de webshop echter niet.

1) De maataanduidingen op de site. Echt, er is voor geen mens uit te komen: de Duitse smalle, is de Nederlandse normale en de Nederlandse normale is eigenlijk voor de brede voet, maar dan omgekeerd. Oke, ik chargeer, maar er is geen touw aan vast te knopen. En het vervelende was, dat toen ik er met Birkenstock over belde, het meisje me ook nog verkeerd heeft geïnformeerd en geadviseerd waardoor er geretourneerd moest worden. Dat zou ik er tegen iemand áltijd bij zeggen: als je iets bij Birkenstock koopt, koop dan nooit online, ga niet af op het advies op de site en ook niet op het telefonisch advies, want die maten zijn bizar ingewikkeld. 2) ik zou een andere koerier inschakelen voor de bezorging, of zorgen dat je de schoenen bij bv een kialapunt kunt afhalen. Laatstgenoemde zitten overal in de buurt en je bent dan niet afhankelijk van de koerier die pas op de dag zelf aan kan geven hoe laat hij langs komt, waar heel moeilijk rekening mee is te houden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle aflevering, telefonisch advies was perfect en personeel heel vriendelijk

de door mij bestelde sloffen hadden wat harde lijmresten die ik er gelukkig zelf uit kon knippen zonder de schoenen te beschadigen. Jammer dat er niet makkelijk te zien os dat bepaalde artikelen zijn uitverkocht.

Pluspunten

Het bestellen ging makkelijk en de bezorging was ook prima.

Pluspunten

Jammer dat er geen aanbiedingen zijn

Een snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering. Prima.

Kleuren op de website komen niet helemaal overeen met de echte kleuren.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijk site

Ineens kreeg ik een Engels mailtje tussendoor, een raar mailtje.

Sniep 55

1112 AJ Diemen