Pluspunten

Snelle correcte afhandeling

Positive

Vlotte levering, goed product. Blij mee.

Suggestions

Respectievelijk Boston instappers en Stowe laarsjes gekocht. Voor de eerste had ik maat 39 breed, dus de tweede ook in die maat besteld. Die vielen echter kleiner. Werden vlot omgeruild voor maat 40 breed. Blij mee. Wellicht een idee de klant te attenderen op het feit dat Stowe kleiner valt?

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Very easy to order, quick delivery.

Pluspunten

Snelle en correcte bezorging

Pluspunten

Zeer tevreden over de snel geleverde schoenen en de service van het bedrijf.

Pluspunten

Uitstekende service. Mijn bestelling was in een perfecte staat aangeboden met een duidelijke uitleg voor retourzending en alles wat nodig is voor de gratis retourzending. Ook de retourzending verliep voorspoedig. Contact met het bedrijf via e-mail was prima.

Een retourzending duurt gemiddeld een week. Mijn eigen pantoffelmaat viel groter uit, het is raadzaam om een maat kleiner te nemen als je eigen maat. Het zou te maken kunnen hebben met normaal of breed formaat pantoffel / muil. Misschien vermelden op de website.

5 stars: perfect, definitely recommended

Snel-duidelijk

Pluspunten

Snelle reactie op vragen Ruime keus Goed materiaal

Website: Meer selectie opties geven Nu alleen dames/heren en type schoenen. Geef ook keuze in model, breedtes en beschikbare maat

Positive

The website is very clear and easy to follow and the delivery quick and efficient. Thank you.

Pluspunten

Snelle service en bezorging

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed voetbed en zachte zool!

Ik draag al jarenlang Birckenstocks model Gizeh maar helaas zitten bij deze de banden over de voet scheef, d.w.z teveel naar rechts en dat oogt niet mooi, ik had gehoopt dat het nog bij zou trekken maar dat is niet het geval, nu lijkt het net of ik hele doorgezakte voeten heb! Heel jammer want ik blijf me er aan ergeren!

Pluspunten

snelle reactie op bestelling. Aanbod in andere kleur met korting ( na mijn verzoek).

website beter bijhouden. De bestelde schoen bleek niet meer te leveren, terwijl de website wel die maat aangaf.

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

Snel!

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling

Positive

goeie materialen, communicatie prima en snelle levering.

Suggestions

het assortiment nog meer uitbreiden

Pluspunten

Kwaliteit van Uw producten. Geduld en kennis van de dame die ik aan de telefoon heb gehad.

Het is jammer dat jullie geen heren-schoenen meer leveren zoals tot ruim een jaar geleden. Mogelijk is dat als ik elders schoenen koop, op hetzelfde adres, niet alleen schoenen maar ook de sandalen en slippers èn sandalen ga kopen. Ik ben "verslaafd" aan jullie materiaal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

track en trace code werk wel maar bezorgmoment wordt niet duidelijk aangegeven.

Pluspunten

duidelijke site. je kunt goed beoordelen wat je koopt

Bij de betaling is het onduidelijk of je wel of niet achteraf dus na ontvangst kunt betalen. Ik dacht daarvoor te hebben gekozen maar kreeg toch een mail met de vraag of ik wilde betalen pas dan werd het artikel verzonden

Pluspunten

Vlug bezorgd en tevreden

Sniep 55

1112 AJ Diemen