Pluspunten
als de verbeterpunten worden uitgevoerd , prima
Verbeterpuntenje kan niet meer bij de visum om te kijken hoe deze eruit ziet, of je alles hebt! Ik moest bellen om te weten dat de sterretjes gekleurd moesten zijn. Er staat NIETS in het rood!
Beste Klant, Bedankt voor uw beoordeling. U kunt het visum altijd nog terugzien met de link die u krijgt direct na uw bestelling. Ik begrijp dat u een probleem had met het achterlaten van de beoordeling, dit zullen wij doorgeven aan Kiyoh. Met vriendelijke groet, E-visums.nl
Pluspunten
Uitstekende en snelle dienstverlening binnen 24 uur. BRAVO!!! Via de officiele website van de Kenya Government veel moeilijker.
Pluspunten
Duidelijkheid en snelheid.
Pluspunten
Zeer snelle service zelfs op Zondag
VerbeterpuntenInrichting van het bestel proces voor een bedrijf zodat factuur direct meegezonden kan worden.
Beste Niek, Bedankt voor uw beoordeling. Dit gaan we inderdaad op korte termijn implementeren, hier krijgen we meer vragen over. Met vriendelijke groet, E-visums.nl
Pluspunten
zeer klantvriendelijke website. goede hulp bij het invullen van de visum aanvraag.
Verbeterpunten-.
Pluspunten
Je word snel geholpen post kwam laat maar ze hebben een andere oplossing gegeven en direct via de mail ontvangen .zeer vriendelijk ik raad deze site aan voor alle mensen die een visum nodig hebben .!!!!!!
VerbeterpuntenBlijf zo Door gaan en ik weet waar ik altijd mn visums voortaan haal ;) dikke 10 voor julie
Pluspunten
snelle zorgvuldige afhandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Eenvoudig een vragenlijst invullen en een paar uur later heb je de visum . Hoe makkelijk wil je het hebben !
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Top snelheid en gebruikersvriendelijk website!
VerbeterpuntenWellicht contact opnemen met vliegtickets om hen te attenderen op jullie service. Via de website van vliegtickets ben ik via de volgende link naar een ingewikkelde website voor visumaanvraag gestuurd. http://visumcentrale.nl/?login=vliegtickets8524 Via de website kreeg ik de volgende tekst te lezen; Reizigers met een Nederlands/Belgisch paspoort of ID kaart moeten vooraf verplicht een elektronische reistoestemming (E-Visum) verkrijgen. Zonder goedgekeurd elektronisch visum wordt u niet toegelaten op de vlucht. Beetje zonde zou dat zijn toch? Een autorisatie vraagt u aan via de Nederlandse Visumcentrale, de kosten bedragen rond de € 44, afhankelijk van het benodigde visum. Houdt u van een uitdaging, dan kunt u een E-Visum aanvragen via de Engelstalige website van het ministerie van Buitenlandse Zaken van Turkije, kosten bedragen $ 20 en de betaling kan alleen via een creditcard. Via de onderstaande link kunt u een visum aanvragen en meer informatie verkrijgen.
Beste Bahjet, Bedankt voor uw beoordeling. Het klopt dat vliegtickets naar een andere website verwijst, welke inderdaad ook wat lastig te begrijpen is (en bovendien een stuk duurder). Wij zullen contact opnemen met vliegtickets om te kijken of ze een en ander kunnen verduidelijken. Wellicht is het een idee als u zelf ook bij vliegtickets aangeeft niet tevreden te zijn met de huidige gang van zaken? Bij ons kunt u in ieder geval altijd terecht voor vragen omtrent het visum. Alvast een goede reis gewenst! Met vriendelijke groet, E-visums.nl
ik werd heel slecht opgenomen aan de telefoon er werd geen naam gezegd en heel vaag gesproken, ik had een naar gevoel bij dit bedrijf. erg jammer!
Beste Thalita, Vervelend dat u onze telefonische support als negatief heeft ervaren. Onze medewerkers worden geïnstrueerd om met voornaam op te nemen, maar ik begrijp dat dit in uw geval niet is gebeurd. Wij nemen vanmiddag ook nog even contact met u op om er zeker van te zijn dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, E-visums.nl
Pluspunten
onvoorstelbaar snel en hulpvaardig ook als je niet zo digitaal georiënteerd bent.
Pluspunten
Alles prima verlopen , hartelijk dank