1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De toegestuurde informatie en eventuele veranderingen beter doornemen, zodat de goede informatie naar de klant wordt gestuurd. Ik had een verkeerd paspoortnummer ingevuld en veranderd maar jullie sturen mij een visum toe met het verkeerde paspoortnummer.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Per ongeluk een e-visum aangevraagd terwijl we langer dan 21 dagen op reis zouden gaan, en het e-visum is voor max. 21 dagen geldig. Gelijk gebeld en binnen tien minuten een mail gekregen dat het geld wordt teruggestort, terwijl annuleren normaal niet mogelijk is. Top!!

Suggestions

Positive

Super schnell und unkompliziert. Sehr freundlicher und kompetenter telefonischer Service.

Pluspunten

Vraag al vijf jaar hier mijn Visum aan voor Turkije tot onze volle tevredenheid Toppie

GEEN

Positive

Sehr zuverlässig und schnell! Übersichtlich und gute aufgebaute Webseite! Preis sofort erkennbar gemacht! Sehr vertrauenswürdig!

top, noch am selben Tag haben wir das Visum erhalten

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Zeer makkelijk in te voeren in het systeem

Suggestions

nog sneller ;-)

Positive

Sehr schnell, unkompliziert, einfach zu handhaben und seriös. Viele Bezahlmöglichkeiten. Top !!!!

Positive

Sehr freundliche und unterstützende Zusendung. Von allen Anbietern fand ich die Seite "E-Visums.nl" am leichtesten zu handeln, durch die klare Strukturierung. Gerne wieder!

Pluspunten

snelle afhandeling en goede controle

Pluspunten

Hartelijk dank voor uw service Jullie hebben er alles aan gedaan om snel een visum te verkrijgen. Helaas ontving ik deze 10 minuten na het sluiten van de balie. Echter vandaag wel een succes. Helaas moest ik een nieuwe ticket kopen. Zonde van het geld. Echter ik wist niet dat ik voor een transit op Toronto naar Miami een visum nodig had. Duur leergeld. Dank voor jullie inzet op de zondagmorgen. Grt Taco de Vries

Pluspunten

Makkelijk aanvragen en super snelle levering

Pluspunten

Heel fijn geholpen,prima service en zeer snel. Alleen maar Positief

Geen verbeter punten, Ga zo door !!!

Positive

Sehr schnelle und reibungslose Abwicklung und super freundliches Personal am Telefon. Der Urlaub kann jetzt kommen

Pluspunten

Hele snelle en duidelijke levering van de visum

Pluspunten

Positieve punt is met name de snelle en correcte afhandeling

Geen verbeter punten of/of tips

Pluspunten

Visum geleverd conform afspraken. Ook telefonisch wordt je bij vragen goed geholpen

Pluspunten

correct verlopen

Pluspunten

Vriendelijk e-mails om te wijzen op enkele foutjes bij mijn aanvraag. Zeer vriendelijke en behulpzame dame tijdens een telefonisch gesprek aangaande een foutmelding op de pagina. Na aanpassingen ,1 persoon minder , is alles zeer vlug geregeld en zelfs het reeds betaald bedrag voor mijn ex-partner terug op de rekening gestort. Kortom : VIP-service . Thanks to all . Mvg, de Jonge Dirk

Positive

Obwohl 72 Stunden veranschlagt waren, habe ich das Visa innerhalb sehr kurzer Zeit ohne Aufschlag erhalten. Auch nach einer Rückfrage wegen meinerungenügenden Englischkenntnisse, bekam ich sofort Antwort. DANKE

85 Industrieweg

Zutphen 7202 CA