Laden reviews...
0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Visa worden conform afspraak geleverd; prijzen zijn beduidend lager dan rechtstreeks via de (in mijn geval Indiase) Ambassade.
26 January 2020
joop
twello
Wir haben schnell und problemlos ein e-Visum (365 Tage) für Indien beantragt. Von großem Vorteil war das Ausfüllen des Formulars in deutscher Sprache. Das Visum wurde innerhalb von 24 Stunden ausgestellt und wir freuen uns jetzt auf unsere Reise und den Einsatz des Visums in Indien.
26 January 2020
Birgit
G'burg
Paar jaar geleden ook via jullie een visum voor India aangevragd. Nu weer op woensdag avond alle gegevens ingediend en vrijdag alles doorgestuurd. En nu zaterdag alle visums 5 stuks alweer binnen en meteen uitgeprint. Super makkelijk en snelle service top. Ik raad jullie bedrijf ook bij mijn vrienden aan. Bedankt voor de telefonische info was ook duidelijk en vriendelijke te woord gestaan.
25 January 2020
Kishore IJpma
Heemskerk
snel en zonder problemen een visa
25 January 2020
joseph
Arendonk
Haben davon schon mehrmals Gebrauch gemacht. Probleme gab es niemals. Schnell und zuverlässig. Gerne wieder!
Ralf
Koblenz
Das Formular ist sehr lang und äußerst umfangreich. Man bekommt schnell Angst, etwas falsch zu machen oder anzukreuzen. Aber der Ablauf danach ging schnell und reibungslos. Jederzeit wieder. Daumen hoch:)
Luise
Duisburg
Makkelijk in te vullen en snelle reacties, alleen jammer dat er geen factuur mee komt, nu weer apart aanvragen, zou wel veel gemakkelijker zijn de mogelijkheid om een factuur te kunnen aanvinken.
René
Tiel
Professioneel wat je hier R-Visums hebt afgeleverd. Extreem snelle en onbureaucratische verwerking met een persoonlijke service, snelle antwoorden op vragen. Sterk aanbevolen!
Johan
Den Haag
Goede service, alleen de factuur link werkt bij mij niet ( 3 aanvragen in korte tijd gedaan, 3x apart om factuur gevraagd en gekregen.
Corinne
Rotterdam
1. Bitte auf vollständige Passnummer hinweisen! 2 Passnummern im Deutschen Reisepass abgekürzt! Nur die kleinste Nummer ist komplett!! 2. Auf die Notwendigkeit eines geometrische Foto, auch von einem iPhone hinweisen! (Lächeln!) 3. Auf die neue Eingabe und Sendung nach erfolgter Korrektur hinweisen!
Hans-Joachim Nau
Stade
Visa voor 2 personen Cuba aangevraagd en dit was binnen een dag - goedgekeurd en per koerier verzonden.
Ernest Adriaansz
Haarlem
Op mijn vragen kreeg ik zeer snel duidelijke antwoorden. Het formulier was eenvoudig in te vullen en ik werd goed op de hoogte gehouden over het verloop van mijn aanvraag. Het e-visum heb ik snel ontvangen.
Mary
Ooij
Einfach, verständlich, unkompliziert.
Lothar
Markranstädt
Zeer goede en snelle service
E.L. Holtkamp
AMSTERDAM
Kompetent!
Martina Wagemann
Hamburg
Visum ist eingetroffen, verständliches Procedere, klare Kommunikation. Wir freuen uns. Vielen herzlichen Dank Monika und Werner aus Berlin
Monika
Berlin
In de website stond dat ze spoedaanvraag binnen 15 min zou oppakken en binnen een uur een erkende Esta. Beiden beloften zijn ze niet nagekomen. Ik moet alles zelf achterna gaan. Ze doen ook niks om het probleem op te lossen. Ik heb zelfs geen Esta ontvangen. Nu mag ik aangetekend klacht indienen t.a.v. hun juridische afdeling.
Beveelt niet aan
Kenne
Weert
prima afgehandeld
GLENN
ALMERE
Vanmiddag ingestuurd en vanavond al de ETA al binnen.
Riné Eggenhuizen
Woerden
Rasche Bearbeitung
Gabriela
Linz
ok binnen een paar uur alles geregeld
21 January 2020
Corrie Vervoort
Oss
Voor het eerst een visum moeten aanvragen dus nogal onzeker over de procedure. Alle vragen werden netjes beantwoord, zelfs op zondag! Superfijn dat alles in het Nederlands is. Goede prijs als je vergelijkt met andere sites waar je een visum kan aanvragen!
21 January 2020
Helga
Zoetermeer
Nou dat ging vlot, het was zeer duidelijk .
Glenda
Rotterdam
We kwamen er pas kort voor vertrek achter dat mijn man een visum nodig had voor een overstap in de VS (waar hij verder niet zou verblijven). Gelukkig konden we snel aanvragen via E-visums en is het visum binnen enkele uren ontvangen. Telefonisch waren ze ook snel bereikbaar. Wel jammer dat het niet duidelijk is dat dit een bedrijf is, ik dacht een formele dienst van de overheid te hebben en later merkte ik dat het gewoon een commerciëel bedrijf is. Maar verder was alles oké.
Marianne
Amsterdam
Extrem schnelle und unbürokratische Bearbeitung mit einer übersichtlichen und klar definierten Eingabemaske.Super.
Bernd-Michael
Magdeburg