1 Stern: sehr schlecht, inakzeptabel

Verbesserungspunkte

leider hat es nicht funktioniert in der angekündigten Zeit die 2 Visaanträge zu bearbeiten. Ein Antrag konnte garnicht bearbeitet werden und ich habe nach 2 Wochen noch kein Feedback bekommen ob der gezahlte Betrag rücküberwiesen wurde.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Positive

Super schnell und super leicht auf dieser Website. Kann ich nur empfehlen und ich bin wirklich kein Computer-experte. Immer wieder. Einfach Top

Keine. Alles super.

2 étoiles: pire que prévu

Suggestions

vous annoncez une attente de 72h pour obtenir un visa malheureusement nous avons du attendre 192h pour enfin avoir nos visas!!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Pluspunten

ZEER EENVOUDIGE AANVRAAG

VALT NIETS AAN TE VERBETEREN

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke informatie

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

uneingeschränkt weiter zu empfehlen.

Pluspunten

Uiteindelijk de visums op tijd binnen. Wel vaak moeten bellen om de laatste status te achterhalen, maar jullie zijn telefonisch uitstekend bereikbaar en vriendelijk.

Ik heb een paar keer gebeld, waarbij aangegeven werd dat de visa "snel" of "binnenkort" werden verstuurd. Uiteindelijk waren ze bijna twee weken later dan verwacht. Dat de vertraging niet aan jullie ligt snap ik volledig, maar wees nog transparanter in de communicatie. Alle informatie die jullie hebben m.b.t. de vertraging is welkom bij de klant.

Positive

Hat alles hervorragend funktioniert. Beratung sehr gut und die Mitarbeiter sind sehr bemüht und gewissenhaft.

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Pluspunten

Netjes en vriendelijk geholpen.

Pluspunten

Duidelijke site snelle service

Positive

ALLES BESTENS; SUPER SCHNELL; DANKE!

Pluspunten

tout notamment numéro de tel en français et en France

Pluspunten

snel en makelijk

Super Kundenservice

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Gigantisch slecht advies en geen verantwoordelijkheid opnemen nadien. hadden me gezegd dat visum nog geldig was terwijl dit niet zo was. Ik heb zelf een aantal keren gebeld om te vragen of ze wel zeker was (omdat ik zelf twijfelde), steeds andere contactpersoon, en nadat ik het vliegtuig naar India niet opmag, namen ze ook geen enkele verantwoordelijkheid. toen ik mijn vlucht moest verzetten kwam soap nummer 2, slaagden ze er in terug een verkeerde visum aan te leveren. Het is de eerste maal dat ik een negatieve review op Internet post, maar dit sloeg alles. Enkel de laastste persoon die ik aan de lijn kreeg was hulpvaardig en heeft proberen te helpen, maar blijkbaar mogen zij intern niet bellen...dus echt helpen kon ook niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

handig

geen

Pluspunten

Zeer behulpzaam en heel vriendelijk!

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

L'accueil téléphonique très aimable et très courtois. La prise en considération de la demande. La réponse très rapide au mail envoyé pour demander des explications. La prise en compte personnalisée de la demande, avec un interlocuteur ayant un nom, un numéro de téléphone et beaucoup de gentillesse.

Suggestions

La longueur du temps de traitement : demande visa faite le 20 novembre et réception le 10 décembre : délais beaucoup trop long et en désaccord avec l'annonce du site : traitement, après complétude du dossier, en 72h ouvrée !!!! Le client qui fait sa demande en s'y prenant à l'avance a ses raisons !!!! Et ne comprend pas pourquoi des délais aussi longs : 13 jours ouvrés !!!!!

Pluspunten

Snel, probleemloos

Positive

Sehr zuvorkommende nette Bedienung. Rasche Bearbeitung und unkompliziert. Jederzeit gerne wieder.

Verbesserungspunkte

Eventuell eine Anmerkung auf Ihrer Webseite, dass Laender, wo eine Visumpflicht fuer das Einreiseland besteht, das Visum nur mit Reisepass ausgestellt bekommen.

85 Industrieweg

Zutphen 7202 CA