4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Visum gestern abend bestellt und am nächsten Tag sofort geliefert bin sehr zufrieden Vielen Dank

Positive

Schnell, unkompliziert, Preis/Leistung- Top!! Visa Australien! Jetzt muss ich nur noch ins Land kommen!! Fliege in 2 Wochen.

Hab ich keine, TOP!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het enige positieve is dat de visums binnen zijn. Tijdens het betaalproces kreeg ik een foutmelding dat mijn betaling niet geaccepteerd werd met mijn creditcard. Ik kon niet verder of terug dus opnieuw opgestart en opnieuw alles ingevoerd en via iDEAL betaald. Vervolgens krijg ik 2 aparte mails met ordernummers en ook 2 afschrijvingen, 1 van mijn creditcard en 1 van via iDEAL. Op mijn mail wordt niet gereageerd dus bellen met NJ Travel. Daar vertelt Stephanie dat ze hier niets aan kunnen doen en dat het aan mijn bank ligt. Er zijn dubbele visums aangevraagd dus er dient betaald te worden. Het enige wat ze me konden aanbieden was € 4,95 p.p. retour. Lekker makkelijk zeg om het bij mijn bank neer te leggen. NOOIT MEER BIJ NJ TRAVEL.

Zorgen dat je site goed werkt in combinatie met het betalingsproces. Jullie koppelen jullie site hieraan dus volgens mij is dit jullie verantwoordelijkheid. Ik had meer coulance verwacht maar blijkbaar is dat teveel gevraagd.

Positive

Diesen Visumsdienst kann ich nur empfehlen. Ich habe sie für mein Indienvisum beauftragt, da ich selbst keine Kreditkarte besitze. Die Bezahlung mit Paypal kam mir daher sehr entgegen. Das Formular ist sehr übersichtlich und ins deutsche übersetzt - also prima für Leute, die nicht so gut Englisch können. Am besten hat mir die Bearbeitungszeit gefallen. Etwa einen halben Tag nach der Beantragung habe ich mein ETA Dokument erhalten. Vielen Dank an das Team von E-visum!!

Verbesserungspunkte

Es gab einen Punkt (Grund der Reise), bei dem die Auswahloptionen noch nicht vom niederländischen ins deutsche übersetzt sind.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Snelheid.

Pluspunten

Duidelijke instructies om het invullen van het aanvraag formulieer voor te bereiden met de benodigde documenten en reisinformatie Na het aanvragen goed geinformeerd over het vervolg. Binnen zeer korte tijd visum in huis

Ging alles sehr schnell und zur vollsten Zufriedenheit. Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

snel..duidelijk en voordelig!!

Pluspunten

Snel, makkelijk en duidelijk

geen

Pluspunten

een hele goede service, binnen een dag kreeg ik het e visum per email al binnen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Na telefoontje van hedenochtend vanmiddag E-visa ontvangen.

E-visum moet heel goed controleren wat ze verstuurd hebben en wat ze terug ontvangen hebben! Het moet toch niet zo zijn dat ondergetekende na 8 dgn moet bellen met de vraag waar zijn visa blijven!

4 stars: good service, well treated

Positive

Super snel, makkelijke (goed begrijpbare) vragenlijst en betalen via Ideal.

Suggestions

Niets!

Pluspunten

Correcte en snelle levertijd

Er valt volgens mij niets te verbeteren

Pluspunten

Telefonisch goede uitleg gekregen. Daarna gemakkelijk het visum aan kunnen vragen

Positive

Unkompliziert und sehr schnell. Innerhalb von einem Tag hatte ich mein Visum.

Verbesserungspunkte

Alles super, daher keine Verbesserungsvorschläge.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Snel , en makkelijk.

Top zufrieden Danke

Positive

Vom beantragen bis zum erhalt der Visa vergingen nicht einmal 2 Stunden . Super Leistung und der Preis ist auch o.k.! Jetzt muß der Kontrollbeamte am Flughafen unser beider Visa auch noch akzeptieren , dann war alles perfekt ! Danke !!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Duidelijke formulieren, goede feedback mails na doorlopen procedure

4 stars: good service, well treated

Prijs voor visa op evisa.gr.tr.nl slecht 20 USD op deze site 24.95 €