Positive

Hervorragender Service und sehr sehr freundliches Personal!!! Respekt und WEITER SO!!!

Alles PERFEKT!!!!!!!

Pluspunten

Uw Site is transparant en simpel in te vullen

Pluspunten

Deze middag besteld en 2 uur later al ontvangen super

1 star: very bad, unacceptable

Suggestions

I did not see it was not the official page so I paid more than double per ESTA (89.95 EUR for 3 where the normal rate is 14 USD per ESTA). So next time I will pay more attention to which site I get transferred. And now hoping that I have legal ESTA's because I feel not confident.

• Would you recommend us? No

Pluspunten

snel en makkelijk bereikbaar voor vragen.

de beroepen die er staan zou makkelijk zijn in het Nederlands en als je ondernemer bent dat je dat aan kan geven. i.v.m. beroep wat je hebt.

Positive

Fern - schnell - gut. ***** Ich bin begeistert. - So konnte ich mir einen Tagesausflug nach Hamburg sparen, und preisgünstiger war es zudem auch noch. Sollte ich wieder einmal ein Visum benötigen, so werde ich mich mit Freude erneut an dieses Unternehmen wenden.

Verbesserungspunkte

Eine Deutsche Übersetzung der vielen (roten) Anmerkungen auf dem Visa-Dokument hätten meine Verunsicherungen sofort beseitigt. - Gerade beim ersten mal mit dieser Visa-Form gibt es meiner Meinung nach viele offene Fragen. Ich hätte mir gerne eine ausführlichere 'Gebrauchsanweisung' gewünscht.

Pluspunten

perfect en ontzettend snel afgehandeld

Pluspunten

Super makkelijk en heel snel! TOP!

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Ik woord heel netjes te woord gestan en geholpen.

Geen super hoe ik geholpen bent vanmiddag.

Pluspunten

Snelheid

Ik vond het jammer dat ik zonder telefoonnummer doorgestuurd werd naar het consulaat om daar zelf te checken of het een probleem was dat ik niet meer beschikte over mijn oude paspoort inclusief oud visumnummer.

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Sehr flott!

Verbesserungspunkte

Reisegrund 'geschäftlich/Business' fehlt zum auswählen. Es steht 'Arbeitgeber' da, gefragt wird aber nicht der Arbeitgeber, sondern die Position in der Firma. Ist etwas verwirrend.

Nee, prima!

Pluspunten

zeer snelle levering ook op zaterdag geweldig!

geen verbeterpunten die zijn er niet ga zo door!

Pluspunten

Snelle verwerking van zowel de aanvraag van het visum, als een vraag over het ontvangen visum! Top service!

Wellicht aangeven dat bijzondere tekens niet geaccepteerd worden, omdat deze niet verwerkt kunnen worden op een Turks visum.

Pluspunten

Snel en correct. Prima service

Pluspunten

Binnen 15 minuten had ik mijn visum! TOP!

Pluspunten

Gemak van bestellen (via Internet), snelheid van afleveren en gebruikersvriendelijkheid. Dit was inmiddels mijn derde bestelling .... Chapeau !!!

Geen, vooral houden zo

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Kom je belofte en toezegging na dat de visa binnen ca twee weken worden geleverd. Heb een plan B als dat niet gebeurd

Positive

Super! Bezahlung problemlos. Ich bräuchte es schnell, durch anrufen war es möglich und in 1/2 Stunde evisum fertig.

85 Industrieweg

Zutphen 7202 CA