Alles bestens!!!!!

Eine unkomplizierte Abwicklung. Sehr Professionell und angemessener Preis. Jederzeit wieder.

Laagdrempelig bereikbaar en goede service

Goed telefonisch bereikbaar en via email alles verder afgerond! Zeer aan te bevelen!

Super Dienstleistung - schnell, smart und günstig!!!

Jederzeit gerne wieder!!!

Ganz ehrlich und liebevoller telefon Service

Nach einigen selbst verursachter Fehler , wurde mir telefonisch sehr sehr freundlich weiter geholfen und super schnell war alles erledigt , tausend dank dafür 🙏🙏🏽🙏🏾

Verschillende keren gebeld,altijd netjes te woord gestaan.Ze helpen je om het op te lossen

niet correct

r wordt in de gehele procedure nergens kenbaar gemaakt dat er nog bijkomende kosten moeten betaald worden! tot bij de betaling blijft het 9.99€! nadat het betaald is volgt er een factuur en daar zie ik dan, ook nog maar op de tweede pagina dat er nog eens extra 31.83€ per persoon betaald is. Ik vind dat dit van bij aanvang vermeld moet worden zodat men weet hoeveel er nu juist moet betaald worden. Bij aanvang heb ik overal nagekeken naar een bijkomend bedrag maar heb nergens iets gevonden. Jammer dat het weer op zo een luche manier moest verlopen

Super genialer schneller Service!!!

Auf der Indischen Visaseite ist ein Antrag mehr als kompliziert, doch mit dieser Agentur ist es so einfach ein Visa für Indien zu beantragen. Gerne wieder.

Alles wunderbar, könnte günstiger sein.

Sonntag abgeschickt Montag Eingangsbestätigung und Weiterleitung an die Botschaft Dienstag Visum bekommen So machen E-Visa spaß!

De service was duidelijk, goed, snel en niet duur.

Vanwege het niet kunnen betalen via Ideal was het een uitkomst om via e-visums.nl mijn aanvraag te kunnen indienen. Tijdens het gehele proces, dat slechts enkele dagen in beslag nam, kreeg ik goede en vooral terzake doende infomatie. E-visums.nl is zeer aanbevelenswaardig.

Gemakkelijk, snel, correct

Wij zijn al enkele malen in India geweest en ik moet eerlijk bekennen dat dit veruit de beste service is geweest ivm aanvragen van visums. Gemakkelijk, snel en correcte afwerking. Ik ga nog van uw diensten gebruik maken. Aanrader.

Finger weg,!

Ein angeblicher Link , welcher nicht vorhanden ist Angeblich zugestellte Post welche nie angekommen ist Keine Entschuldigung, kein Interesse das Problem zu lösen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Top, Top , Top.

could not be better! Super run, here are some agencies that take a lot of money, a lot to teach. Very friendly, applied for the first time an E visa and it was missing, the agency really helped me. And not outrageous, which costs the visa, some take 130 - 190 euros. Thanks to you.

E-Visum für Myanmar absolut Top

Am Sonntag den E-Visumsantrag für Myanmar gestellt und auch bezahlt, Montag 13.00 UHR waren die Dokumente schon auf dem Rechner, Danke, top Service.

Zeer snel en goed

Een duidelijke site, vlot in te vullen formulier. Het E visum was er één dag na de aanvraag bij het consulaat. De beloftes worden ook nagekomen. Petje af!

Prompte Erledigung

Schnelles Service ohne Probleme

Vlotte afhandeling, tussentijdse duidelijke communicatie

Zowel een visumaanvraag voor mezelf als mijn zoon. De mijne bleef iets langer dan gepland ‘in behandeling’. Op maandag de aanvraag, op vrijdag afgeleverd. Na 3 dagen nam ik telefonisch contact op. Opmerkelijk behulpzaam en attente communicatie. Aangenaam verrast met deze service en opvolging.

Ik ben zeer goed geholpen. Er was een fout in mijn aanvraag en men heeft er alles aangedaan om het in orde te krijgen. Dikke proficiat en dank u wel

Sehr schnelle Bearbeitung Visa Ägypten

Schnelle Bearbeitung, unkompliziert, kann man nur weiterempfehlen.

Heel snelle levering

Het is helemaal vlot verlopen en een eenvoudige en gemakkelijke manier om je aan te melden.

Goed ,beter dan wachten bij het Surinaamse consulaat.

Nadat alles geupload was ging het snel maar er waren wel hindernissen in de app op mijn telefoon. Steeds als ik iets invulde , verdween het vorige weer uit het scherm. Op de computer ging het beter. Vriendelijke medewerkster aan de telefoon.

BIjzonder snelle service, kan niet beter!

Sinds enkele jaren maak ik gebruik van de dienst van E-visums. Ik reis al tientallen jaren, vaak privé, naar India en in het verleden heb ik heel wat vervelende ervaringen opgedaan bij de Indiase ambassade in Den Haag. Nooit geweigerd, maar wat moest ik er soms moeite voor dien om grillige onberekenbare Indiase ambtenaren zover te krijgen dat ik mijn visum op tijd kreeg. Ik kan er een boek over schrijven. Maar sinds er e-visums zijn gaat alles veel beter, hoewel direct een e-visum aanvragen via de Indiase visumdienst ook nog niet altijd meevalt. Vandaar dat ik erg blij ben met de goede en accurate en vooral snelle service en begeleiding van E-visums. Ook de medewerkers zijn bijzonder vriendelijk en bekwaam. Uitstekend werk!

Uitstekende en snelle service!

Duidelijke uitleg bij invullen van de gegevens en benodigdheden. Bij fouten bij de aanvraag krijg je de juiste feedback. Daarbij vind ik de reactie snelheid heel snel en de service uitstekend!

Sehr schnelle Dienstleistung

dankeschön für die rasche Bearbeitung

Alles uitstekend en snel geregeld

Dank voor de goede en snelle service. Het is fijn dat uw dienst als het nodig is telefonisch bereikbaar is. Met vriendelijke groet, Lilly

Super Service für eta-Antrag Kanada

Super Ablauf und einfache Gestaltung des Antrages. Man kann nichts verkehrt machen. Sehr schnelle Antragserledigung. Nochmals vielen Dank. Sehr zu empfehlen.

Industrieweg 85

7202 CA Zutphen