• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

als de verbeterpunten worden uitgevoerd , prima

je kan niet meer bij de visum om te kijken hoe deze eruit ziet, of je alles hebt! Ik moest bellen om te weten dat de sterretjes gekleurd moesten zijn. Er staat NIETS in het rood!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Uitstekende en snelle dienstverlening binnen 24 uur. BRAVO!!! Via de officiele website van de Kenya Government veel moeilijker.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijkheid en snelheid.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle service zelfs op Zondag

Inrichting van het bestel proces voor een bedrijf zodat factuur direct meegezonden kan worden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

zeer klantvriendelijke website. goede hulp bij het invullen van de visum aanvraag.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Je word snel geholpen post kwam laat maar ze hebben een andere oplossing gegeven en direct via de mail ontvangen .zeer vriendelijk ik raad deze site aan voor alle mensen die een visum nodig hebben .!!!!!!

Blijf zo Door gaan en ik weet waar ik altijd mn visums voortaan haal ;) dikke 10 voor julie

Pluspunten

snelle zorgvuldige afhandeling

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Eenvoudig een vragenlijst invullen en een paar uur later heb je de visum . Hoe makkelijk wil je het hebben !

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Top snelheid en gebruikersvriendelijk website!

Wellicht contact opnemen met vliegtickets om hen te attenderen op jullie service. Via de website van vliegtickets ben ik via de volgende link naar een ingewikkelde website voor visumaanvraag gestuurd. http://visumcentrale.nl/?login=vliegtickets8524 Via de website kreeg ik de volgende tekst te lezen; Reizigers met een Nederlands/Belgisch paspoort of ID kaart moeten vooraf verplicht een elektronische reistoestemming (E-Visum) verkrijgen. Zonder goedgekeurd elektronisch visum wordt u niet toegelaten op de vlucht. Beetje zonde zou dat zijn toch? Een autorisatie vraagt u aan via de Nederlandse Visumcentrale, de kosten bedragen rond de € 44, afhankelijk van het benodigde visum. Houdt u van een uitdaging, dan kunt u een E-Visum aanvragen via de Engelstalige website van het ministerie van Buitenlandse Zaken van Turkije, kosten bedragen $ 20 en de betaling kan alleen via een creditcard. Via de onderstaande link kunt u een visum aanvragen en meer informatie verkrijgen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

ik werd heel slecht opgenomen aan de telefoon er werd geen naam gezegd en heel vaag gesproken, ik had een naar gevoel bij dit bedrijf. erg jammer!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

onvoorstelbaar snel en hulpvaardig ook als je niet zo digitaal georiënteerd bent.

Pluspunten

Alles prima verlopen , hartelijk dank

Industrieweg 85

7202 CA Zutphen