Prima en snel

Even hickup omdat Chrome browser niet goed werkte met aanvraag op IMac en dat stond niet op de website Siri wel

Schnell und sicher

Total schnell und unkompliziert das Ägypten Visum bekommen. Vielen Dank, gerne wieder :)

Waardeloos !!

vertrouwde het formulier, in het Vietnamees, niet en ben hiermee naar de Vietnamese Ambassade in Den Haag gegaan. Zij vertelden mij dat het door jullie toegestuurde formulier, waardeloos was en ik heb toen van hun, een echt visum in mijn paspoort gekregen. Vraag daarom, het betaalde bedrag a 39,95 euro, terug te storten op mijn rekening !! H. Timmers Factuurnummer: NJT059119

Auch für nicht geübte leistbar

Genaue Überprüfung, schnelle Rückmeldungen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gemakkelijk en goedkoop een visum aanvragen. Supersnelle levering.

Snelle Service

Goede service snel geholpen

App werkt niet. Niet bereikbaar voor vragen en slechte communicatie.

Wist totaal niet wat de stand van zaken was.

Aanvraag snel geregeld

Heb je een visum nodig, dan ben je hier op het goede adres

In 5 mnuten het formulier ingevuld?

Voorbereiding en invullen van het formulier kan nimmer in 5 minuten worden ingevuld. Waarom schrijft men zoiets voor deze site? Aanpassing aangeraden voor een andere tekst.

hervorragender schneller und kompetenter Service

hervorragender schneller und kompetenter Service

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vlugge, accurate service met zéér vriendelijke mensen aan de telefoon!

De aanvraag verloopt héél vlot! Wij probeerden het eerst elektronisch via het reisagentschap, maar dat lukte ons niet...

Vlugge, accurate service met zéér vriendelijke mensen aan de telefoon!

Schrikbarend DUUR gemiddeld 40 Euro meer dan elk ander bedrijf

Ik heb 55 Euro betaald voor 10 dagen toerist visum, bij elke andere instelling betaal je minder dan de helft. en als je het via de Omaanse ambassade regelt betaal je 5 Omr omgerekend nog geen 15 Euro. Absurd

perfect

duidelijke website. Snel en goede info wbt voortgang

snelle service

op een paar uur tijd alles afgerond - perfecte service

Afhandeling niet helemaal correct

Niet helemaal tevreden. Website geeft aan voor 1500 uur besteld, voor 2300 uur geleverd. Dit was niet het geval. Dat was overigens mijn eigen schuld omdat een datum van afgifte paspoort onjuist was ingevuld. Daar heb ik geen bericht van ontvangen. Nu moest ik telefonisch contact opnemen, waarna ik hier achter kwam. Dit had ik liever dan ook gisteren gehoord.

Unkompliziert und schnell!

Waren bereits 2011 in Indien, die damalige Visa-Beantragung (digital damals noch nicht möglich) war weit aus komplizierter, zeitintensiver und auch teurer. Jetzt erhielten wir unsere Visa innerhalb von 3 Tagen. Guter Service: Info über Eingang des Antrags, des Bearbeitungsstands, alles super, gerne immer wieder!

Geweldig snel geregeld

Lukte zelf niet om een visum voor Oman aan te vragen. Site was erg langzaam en 2 keer in onderhoud. Via E-visums aangevraagd. Zaterdag morgen om 6.47 bericht dat het visum was aangevraagd en om 8.13 visum binnen. Dat is toch wel erg snel.

Sehr zufrieden, schnell, kompetent, sehr hilfbereit!

Würde sie zu jeder Zeit weiterempfehlen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

S avonds aangevraagd- ochtend vroeg al klaar.

Onbegrijpelijk ingewikkeld

—3x kreeg ik terug dat de foto niet scherp genoeg, niet volledig genoeg of anderszins onvoldoende was. —de snelheid van het overgaan van het enen formulier naar het volgende was abominabel — de bijlagen konden niet gesleept worden

Alles Bestens, in kurzer Zeit Visum erhalten

Alles Bestens, in kurzer Zeit Visum erhalten

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super zufrieden mit der schnellen und einfachen Abwicklung des Visumantrages.

Visum wurde nach nur zwei Tagen erteilt. Und das zu niedrigen Gebühren. Werde ich auch zukünftig nutzen und empfehle es weiter.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Eenvoudig in te vullen, super feedback, bijzonder snel, GEWELDIG!

Aanvankelijk wil de ik het formulier van het reisbureau gebruiken. Lastig in te vullen, complexe vragen in het Engels, betaling in dollars. Gelukkig jullie gegevens gekregen via het reisbureau.

Wenn unser Visa so Schnell ( wollen am 23.10.fliegen)da ist wie die Bearbeitung können wir nur sagen 5 Sterne

Industrieweg 85

7202 CA Zutphen