Pluspunten

Goede service en overzichtelijk

Op eerste aanzicht van de website is niet gelijk te zien of het 100% veilig is. Nergens staat iets van een keurmerk of garantie.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

de duidelijkhijd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Echt een SUPER bedrijf. Ik had gebeld voor het visum van mijn schoonmoeder die de volgende dag naar Turkije moet, de vriendelijke medewerker aan de telefoon zei dat een visum aanvraag geen probleem is en wij die vandaag voor 17.00 binnen zouden hebben zonder spoed aanvraag. Dit was meer dan waar want wij kregen de visumaanvraag al binnen 30 minuten binnen echt TOP! Ik bedankt E-visums en de medewerker die ons zo goed en snel geholpen heeft een echte aanrader!

Geen helemaal TOP!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Keurige afhandeling en beschrijving over hetgeen waar je allemaal moet opletten,voordat je het visum definitief aanvraagt

GEEN

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Correct en snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

zeer vlugge af handeling.alles correkt verlopen volgens afspraak ik ben zeer tevreden

2 sterren: slechter dan verwacht

ben niet tevreden over de wijzigingen die zei op eigen houtje aanbrengen. Het argument dat ik niet had ingevuld dat ik vaker naar Turkije reis, geeft hun niet het recht mijn reisdatum te veranderen. daarom geef ik dit bedrijf een 5 je

Pluspunten

Zo snel had ik het niet verwacht er stond weliswaar dat je de Turkse visa binnen 24 uur had , maar ik had hem al binnen 2 a 3 uur supersnel dus ,dat bespaart je veel wacht tijd in Turkije . Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf !!!!!

Ik weet geen verbeter punt ,ik zou zeggen ga gewoon zo door dan denk ik dat jullie alleen maar tevreden klanten hebben. Succes !!!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Een heel snelle service en telefonische info werd zeer vriendelijk en hulpvaardig behandeld. Proficiat

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer gebruikers vriendelijk en super snel

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle afhandeling is zeer goed!!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

We hadden niet verwacht dat het allemaal zo gemakkelijk was. Gewoon even de paspoorten erbij, en invullen wat er gevraagd wordt. Een nachtje slapen, en.."Hopla", Daar waren ze al. Onze complimenten en vriendelijke groet Richard en Marianne Mulder uit Groningen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelheid levering visum gebruiksvriendelijkheid om de aanvraag op te maken

Wij hadden vernomen dat een visum voor Turkije ter plaatse 25€ zou kosten en een e-visum slechts 15€. Het is toch 25€ geworden. Waarom?

Pluspunten

service en snelheid

Pluspunten

Een beetje achterdochtig op het internet vanwege alle ****** etc. E-Visums is zeker de moeite waard: snelle service en heel gemakkelijk. Echte aanrader dus!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Nvt

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

geweldig zo vlug geregeld... dank u wel

beslist geen .....ga zo door

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heel erg goed

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

prima bedrijf!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

geweldig alles goed geregeld

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijk en snelle aflevering.

geen

Pluspunten

Ik had iets verkeerd gedaan en werd supersnel geholpen en kreeg een tegemoetkoming in de kosten, klasse

Industrieweg 85

7202 CA Zutphen