Pluspunten

Het is erg makkelijk om je visumaanvraag in het Nederlands te kunnen doen. De website werkt perfect.

Ik vind wel dat het niet kan dat U op eigen houtje de begindatum van het visum verandert naar de dag van de aanvraag. Ik begrijp wel de argumentatie waarom dit gebeurt, maar ze hadden het minstens vooraf per mail kunnen vragen.

Pluspunten

-goede en snelle dienstverlening!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer vlotte afhandeling Het visum is binnen de 24 u klaar en al afgedrukt. Dank u wel

Pluspunten

Super snelle en Correcte Service TOP!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De levering was snel en efficiënt; zo hoort het! De volgende keer weer!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De website is eenvoudig en in goed te verstane tekst opgebouwd. De stap voor stap-procedure voor het invullen van gegevens is heel eenvoudig. Deze website was een godsgeschenk om aan een visum te geraken. Op een andere website voor aanvraag visum was ik met alle gegevens klaar, totdat 'betalen' kwam..Alleen betaalmogelijkheid werd geboden in geval je Master Card of Visa Card of Union Pay (chinees) bezit, dewelke ik géén van allen bezit. Op jullie site e-visums.nl heb ik probleemloos met een Maestro Card via mijn bankrekeningnummer electronisch kunnen betalen.

Ik kreeg snel reactie op mijn aanvraag. Doch bij gegevensnazicht krijg ik een mail met 'Wijziging gegevens' Dat was voor mij een beetje onduidelijk dat ik opnieuw in het gegevensscherm moest gaan en opnieuw verzenden, terwijl alle gegevens juist waren. Heb niets hoeven te veranderen. Misschien door jullie op deze pagina een duidelijkere mededeling maken dat men toch tot in de gegevens moet teruggaan en 'OPNIEUW VERZENDEN' aangeven, of zoiets in die aard? Voor jullie zal het 100% duidelijk zijn, maar voor een leek soms niet! En dan is de wachttijd tot ik antwoord krijg op mijn mail een beetje onrustwekkend, zo van, gebeurt er nu iets ginder? Overigens is de aanvraag en het bekomen van het visum zeer vlot verlopen. Gefeliciteerd!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- Duidelijk - Binnen 24u waren onze visums binnen - Goede service

Niks, gewoon zo doorgaan!

Kleine fout gemaakt..

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

26 mei j.l visum voor turkije aangevraagd , de zelfde avond nog in ons bezit. turbo snel echt een aanrader als je van snelheid houd .

geen punten te noemen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Visum binnen de beloofde 24 uur ontvangen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

prima service. snelle levertijd.

n.v.t.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

dinsdagavond aangevraagd en woensdagmiddag al kunnen afdrukken van de visums . Perfect en we zullen zien hoe het werkt op het vliegveld in turkey

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel geregeld. Heel fijn!

Op dit moment geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super...top Om 19.10 uur aangevraagd en om 20.10 uur al in de mailbox!!

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

perfect

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik vind jullie schandalig als ik een visum bij corendon had aangevraagd was ik maar 32 euro kwijt geweest en nu 59 Ik zal iedereen jullie afraden want dit prijsverschil is heel veel E. de Boer

Nou wat dacht je van het verschil terug sturen als jullie mijn rekeningnummer willen hebben zeggen jullie het maar

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik had niet verwacht dat me visum zo snel verwerkt zou zijn. Hoef ik niet meer zorgen om te maken.

Ik maakte me eerst zorgen of deze Site betrouwbaar was, Maar gelukkig wel, en ben zeer dankbaar dat snel verwerkt is. Tegenwoordig weet je nooit of je Een site kan vertrouwen jammer dat site nog niet echt bekend is want als je boekt naar Turkije alleen Turkse Site waar je dus alleen met kreded kaart kan betalen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijk, snel en correct

Industrieweg 85

7202 CA Zutphen