Snel en doeltreffend

In vergelijking met een ander bureau.....goed(koper!) snel en zonder al te veel poespas!

Sehr übersichtliche Eingabe der Daten und das in Deutsch!

Super schnelle Erledigung (2 Tage).

Klantvriendelijk en snel

Klantvriendelijk en snel

het is goed gegaan

aleem maar lof goed geed

aanvragen ging vlot

formulier was zo ingevuld en het ging allemaal makkelijk

Hervorragend

Schnellste Bearbeitung, augenblickliche Mitteilung über eine nicht ausreichende Qualität einer Kopie, einfach vorbildlich 😀😊

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer vriendelijk, correct, snel en hulpvaardig

Zeer vriendelijk, correct, snel en hulpvaardig 👍

Alles super geklappt,vielen Dank

Hatte zu früh visumsantrag gestellt,netterweise kam auch geich eine Meldung das ich zu früh dranbin und das mein Antrag zu einem späteren zeitpunkt bearbeitet wird. vielen Dank dafür

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles is op en top geregeld. Alleen maar lof

Super te vreden

Ik had er eerst moeite mee om op de visum site te komen en op aanraden van een kennis was t zo gebeurd binnen 24u onze visa binnen bedankt

Super makkelijk en snel.

Geen onduidelijkheden en snel mijn visum binnen.

Unkompliziert, rasch, effizient

So abschreckkend es wirkt um ein Visum ansuchen zu müssen, so erfreulich einfach und rasch war es letzlich. Vielen Dank!

Genial

Buche zum ersten Mal online Visa. Sehr positiv überrascht, wie schnell es geht. Unkompliziert, genau erklaert, kann ich nur jedem weiterempfehlen.

Leicht auszufüllen, schnelle Rückmeldung,

Auf Wunsch auch sehr kurze Bearbeitungszeit. Ich war positiv Überrascht

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Antrag wurde von der offiziellen Stelle abgelehnt, daraufhin sehr freundliches Mail

Geld wurde erstattet

Jens

Super 👍

Einfach super schnell

Leicht auszufüllen und super schnelle Bearbeitung, auf jeden Fall zu Empfehlen !!!!!

geweldig

snel

Slecht

Heb duidelijk geschreven voor alle 4 een visum anders niet, ze hebben er 3 goed gekeurd ga hiermee niet akkoord en wil mijn geld terug. Er wordt niet geluisterd wat ik vele malen heb geschreven.

uitstekend

snel op 3 uur tijd was het OK

Super snel visum voor India

Visum zelfde dag gehad nadat het ingediend was bij de Indiase ambassade. (uiteraard moeten ze wat speling in dagen nemen mocht het wat langer duren.) Website is duidelijk, overzichtelijk.. Personeel vriendelijk en behulpzaam.. Zal zeker in de toekomst bij ze aankloppen als ik een visum nodig heb..

Sehr freundliche mitarbeiter, hilfsreiche information, komeptent, ohne komplikation alles super gela

Sehr freundliche kompetente mitarbeiter, Herzlichen Dank für schnelle bearbeitung meinem Visum für Indien.

Top !

zéér snelle verwerking

Antrag ist super schnell und leicht auszufüllen

gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Voorteffelijk

Snel geregeld tegen aantrekkelijke prijs

Industrieweg 85

7202 CA Zutphen